hayır yeniden satın almıyorsun.senin psn inde duruyor zaten o satın aldıgın oyunlar ordan yükleyebilirsin.
Printable View
hayır yeniden satın almıyorsun.senin psn inde duruyor zaten o satın aldıgın oyunlar ordan yükleyebilirsin.
jailbreak kullanabilmen için,
ps3 ün v 3.41 den yukarıda olmaması lazım. versiyon 3.50 den dönüşüm oluyor biliyorum. format atmaklada sorun çözülmez.
v 3.50 jailbreak çıkmadı çıkacağınıda sanmıyorum. bazı 3.42 versiyon oyunlar bir programla versiyonları 3.41 e dönüşüm yapılıyor ve oynanabiliyor.
jail break denen alet modchipten ibaret, yani ufak usb bellek gibi birşey.
ps3 ün içi açılmıyor lehim vs. gibi işlemler uygulanmıyor, garantiyi bozma gibi birşey sözkonusu değil.
artıları : v 3.41 e kadar olan bütün oyunları oynayabilirsin.
eksileri : versiyon 3.42 den güncel oyunları oynayamazsın. gt5 gibi.
ve asla online oynayamazsın banı yersin :D
jailberak 55 tl ye uptade edilebilenleri satılıyor.
oyun istersende harddiskini bana gönder ben sana yaklaşık 40 adet çalışan oyunu çeker geri gönderirim. oyunların topm boyutu bendeki 560 gb. falan. 1 tb harici harddisk alırsan işini görür.
Peki ben 2 yıl önce aldım diyelim ps3'ü ama internet bağlamadım hiç hiç güncellemede yapmadım. GT5 cıktı aldım oynamak istiyorum. İlla internet bulmammı gerekıcek? Yada oyunun içinde bana firmware updateını yolluyormu?
Ps jailbreak sitesi kapandı şuanda update yapamıyoruz buna çözüm bulabilen varmı ?
GT5 i en son güncellemeyi yapmadan oynayamazsınız. Versiyonun 3.41 olması lazım daha yüksek bir versiyonu yüklediyseniz geri dönüşü yok.
Ayrıca PSN oyunlarınız varsa satın almış olduğunuz hesaptan 5 kere indirme hakkınız var 6. ya indiremezsiniz. Bunun yerine format atmadan önce bir " back up " alın ondan sonra formatı atın. Formattan sonra da restore yaparsanız eskiden ne varsa geri gelir. Hemde PS Storede ki hakkınız da dolmaz .
Hatta bu PS Store den 5 kişi toplanıp oyun alan arkadaşlar da var. 5 liraya falan geliyor oyunlar :) Sisteminize haftada bir " back up" işlemi yaparsanız sorun yaşamazsınız.
yeni konu açmıyim dedim, Ps3 ü jailbreak yaptırmak istiyorum, 4 almadan önce ps3 de oynayamadığım oyunları yükleticem.
ps3 ilk çıkan kasalardan,fat model diyorlar sanırım 60 gb lık modelden,sürekli internete bağlı bu yüzden sanırım en son versiyondur.
şimdi biz bunu kadıköyde kime götürelimde yaptıralım,yazıcıoğluna gittim bi ara herkes yapıyor ordaki ama sizin tavsiye edebileceğiniz ben yaptırdım sorun yaşamadım diyeceğiniz birisi var mı?
birde sorduğum yerler yazılım yeni versiyon olduğu için daha çok para istiyorlar, downgrade falan yapıcaz işi uzun diyorlar,var mı gerçekten böyle bir şey?
Yazılım belli bir sürümün üzerindeyse downgrade işlemi gerektiğini biliyorum.
Yazıcıoğlu'nda forumdan bir arkadaş vardı. Yanlış hatırlamıyorsam arsenikli olması lazım nicki, zaten görünce yazar ama siz bir iletişime geçin isterseniz pm ile.