Sıkıntı yok.
Printable View
Sıkıntı yok.
Ufak virüsler olabilir, Combofix kullanabilirsiniz.
İşin garip tarafı download hızında sorun yok speedtest ile baktım.Ama hatlardamı artık büyük bir sorun var o zaman... Lan zaten ne zaman internetimiz düzgün oldu ki.. allam yaa adamı hasta ediyor her kurum şu ülkede..
edit: tüm türkiyede pert miş
http://forum.donanimhaber.com/m_87084473/tm.htm
Benim hem dükkan ADSL hem evde Kablonet sıkıntı var..Acayip yavaş..
Bence bu işte bir acayiplik var..
Bende soyle bi problem var, kabloyla baglandigimda herser yolunda ama kablosuz baglaninca cok yavas ve ara ara kopuyor. Fikri olan?
Dünden beri sanki bi çok hızlı bi çok yavaş :)
Türkiye geneli yavaşlık var. :/ Bazen youtube videoları doldurmuyor deliriyorum.
1 haftadır işyerinde ve evde (işte TTnet, evde Superonline Fiber) inanılmaz bir yavaşlık var. Fiberde haftasonundan beri sıkıntı bitti işyeri bugün de aynıydı.
Hakikaten şu son 2-3 gündür benim bağlantıda da yavaşlık söz konusu.
Google'da bile arama yaparken sayfa donuyor, Youtube ağır açılıyor, Facebook kitleniyor arada.
Modeme taktığım bağlantı kablosunu değiştirip yenisini alıp takacaktım temassızlık mı var diye düşünüyordum.
Hatta sorun bilgisayardan olabilir diye format atıyordum bu konuyu görmeseydim eğer.
son 4-5 gündür inanılmaz yavaşlık var tarifem 8mbit e kadar dsmart ama delirmek üzereyim..
bendede inanılmaz yavaşlama var ( oğluma ne yaptın yine diye fırça atıyorum birde :D )
vallahi bende ınanılmaz bır yavaslık var hersey adamların altında abı ıstedgını yapıyor ordan
İnternetin hızını bakın ne kesti
doğrudur yanlıştır bilemem. denk geldim paylaşayım dedim.
Boyle internetinde ttnetinde amk sporgazatesi. Ttnete gectigimden beri hep sikintili internet
torrentten iki tane 2.5 gblık dosya indirdim her biri yarım saat sürdü
belediyenin bana sağlamış olduğu internet çok güzel medcezir izliyorum sıkıntı yok takılma yok