fiber alt yapı masraflı oluyor kesin bi sayı bilmeden neden çeksinler ki fiber alt yapıyı
Printable View
2003 yılında adsl e abone oldum , fiber çıktığından beridirde dondem donem başvuru yaparak tacizde bulunuyorum hep aynı şeylele geri donuyorlar yani çok birşey bekleme başvurularla çekim yapmıyorlar birkaç bina organize olarak başvuru yapılması gerekli
allahtan 3 sene once santral fiber olduda 50mbit vdsl kullanıyorum :D
Valla yeni işyerinde 100mb Download 100mb upload çok temiz :)
Genel anlamda ya da İzmir Bornova civarı Kablonet kullanıp şuan sorun yaşayan var mı?
Download hızım 180kb civarında şuan. Kotamı bitti acaba diye gittim bide nitro paket aldım. Herhangi bir değişme yok. Müşteri Hizmetlerini aradım genel arıza sebebiyle kayıtlarınıza ulaşamıyoruz diyorlar...
Normalde kotam bitse bile internet hızım çok stabil ve iyi oluyor. Youtube'tan video izleme v.s. durumunda takılmıyor kesinlikle mesela. Hatta çok yakın bir zamanda taşınacağım. Taşındıktan sonrada kesinlikle aynen Kablonet kullanırım diyordum. Bu son 2 ayda 2 etti. Hız çok düşmüş durumda.
gündüzleri 11 akşamları 0.48 mb olan interneetten,sabit fiber 24 mb ye terfi ettim.
annemin 1.2 benzinli arabasından,üniye geçince 160 lık roccoya geçmiş gibi hissediyorum.Öyle bi uçak.
Benim evdeki 8 mb idi 16ya çıkaralım dediler tamam dedim
8 iken aldığım max 3 mb falandı
Şu an 8 9 arası ve gayet hızlı gibi :D
Superonline fiber kullanıyorum, son 2 aydır hiç memnun değilim. Sürekli kesiliyor, kaç kere şikayette bulundum. Servisler bölümünden bağlantı iyileştirme bölümüne tıklıyorum, hiç bir fayda etmiyor. Oyun oynarken ping 200-300den aşağı düşmüyor. (arkaplanda hiç birşey açık değil, bir tek ben bağlı olsam bile )
ttnet vdsl kullanıyorum 24mbs'e kadar,benim aldığım hız 22.9 mbs akn yi geçince de 8 e düşmesi gerekiyor onda da 7 mbs alıyorum,adsl ya da vdsl kullanıyorsanız bina içi tesisatın durumu iyi olursa kolay kolay sorun olmuyor.
Ttnet vdsl kullaniyorum hipernet dedikleri paket.ilk aylarda gayet iyidiydi fakat son 3-4 aydir kotam her ay doluyor evde pc yok sadece telefondan kullaniyoruz artik ben kotaya mudahele ettiklerini dusunuyorum cunku her ay sonu musteri hizmetleri arayip kota yukseltme teklifinda bulunuyorlar internet kullanamaz hale geliyor kendi paramla rezil oluyorum. Tahattut biter bitmez iptal ettiricem.
Ttnet fiber var evimde, FTHH gpon dedikleri sistem. Evin içerisine kadar fiber optik kablo geliyor.
100mbit download var ama 2mbit upload hızı var. Upload hızı hariç memnunuz. Parasıyla upload hızı vermiyor adamlar...
http://beta.speedtest.net/result/6921571368.png
Konusu denk gelmişken turkcellle alakalı herşeyden uzaklaşıyorum hattı taşıdım bidahaki ay taahhütde bitiyor superonline la vodafone evde internet kullanan var mı yada tavsiye hız olarak memnunum ama uyuz oldum bikere değiştiricem tavsiye alabilirim
Vodafone kendi altyapısı değil. Fiber dediği şeyi altyapıya göre sanıyorum ya TTnet ya da Superonline olarak kullanıyor. Yani bir sıkıntı olduğunda aynı yerlere gideceksiniz.
Ben daha kendi firmaları bile adam gibi yardımcı olamıyorken, 3.parti sağlayıcılarla bunlardan hizmet almaya çalışmayı baya riskli görüyorum.
benim bi sorum olacak
vdsl modem kullanıyorum huaweinin ttnetten alınma hg630a modeli
hiç bir sıkıntım yoktu ama dün wifi açık olmasına rağmen ne tv ne telefonlar wifiyi görmüyor
kablolu olarak bağlantıda sıkıntı yok hem tv hem bilgisayarlar bağlanıyor ama modemin wifisi açık ışığı yanıyor fakat göremiyorum
nedendir?
50GB kota var bende 90GB indirme yapmışım kotanız bitti maili ocak ayında gelmedi. Kablonetcilerde yaşayan var mı?