ek9 jant buldum uygun fiyatlı.buraya getirtmeyi düşünüyorum.gümrük mevzuatı nasıl olcak fikri olanlardan yardım istiyorum.şimdiden teşekkürler.
ek9 jant buldum uygun fiyatlı.buraya getirtmeyi düşünüyorum.gümrük mevzuatı nasıl olcak fikri olanlardan yardım istiyorum.şimdiden teşekkürler.
OEM+
oncelıkle jantı begen maıl at sonra turkıyeye yolluyorlarmıd dıye bır sor yolluyorlarsa burdada gumrukte adamını bul bıraz vergı oduceksınama en saglıklısı ups le yollasınlar en saglıklıısı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ups tarzi hava yolu ile takilirsa sorun olabilir tse gerekirse.
ben enkei leri 4 tanesini beraber, direk palet ile tasimacilik firmasi ile getirdim hic bir sikinti olmadi
banada getirteblirsin![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
konu açılmışken sorayım bari; kıbrıstan jant getirtebilirmiyiz? var mı ordan alacağımız bir yer tanıdık vs..? aynı problem kıbrıs için de geçerli mi? (gümrük)
en risksiz sanırım ayrı ayrı numune gibi sokmak ozamanda kargo masrafı işi bozar herhalde![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Aslında sitemizin bu işlerden anlayan bi gümrükçüsü olmalı
Deneme yanılma yöntemini kullan turgay belki şansın iyi gider..
Bı takımda benım ıstegım var![]()
Hanı toplu getırelım dersenız dıe dedım. Bı konteynır alalım gıtsın.
KA Style
10 takım jant getırdım hıcbır sorun yasamadım. getırtmek ısteyenler malıyetıne cokmus ay ole olur mu one ya janta zaten okadar verdık demıceklerse benımle ozelden ırtıbata gecsınler. kargo olarak mınımum 500$ max 800$ olarak degısır. gumruklu getırıorum ıllegal ıs yapmadıgım ıcın. gumruk masrafları extradır. 400$ a jant buldum 500e bende olur fıkrıne kapılmayın. ama ıstedıgınız jantı sızden daha uyguna bulurum emın olun ve sızı bu konuda kollarım. daha onceden benden jant alısverısı yapmıs arkadaslar sıtede mevcut.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Kankacım 400 $lık bı jantım malıyetı ne olur tahmını olarka?
KA Style
abi cok basit kargo minimum 500 $
jant bedeli olan 400 $ ın gümrük verigisi ordinosu harcı pulu gümrükte ki olagan giderler+ cok cuzi aldıgımız getirtme ücreti 800 tl falan desen aşşa yukarı
900 $ + 800 tl
he ben fanteziye razıyım diyorsan daha ucuza da getirtirim özelden irtibat lütfen ilgileniyorsan ve jantın linki lütfen
Call for prayer
Instagram hesabımız
Minikler bu aralar bir iki jant ithalatçısında çalışan elemanlar ile muhabbet imkanım oldu. TSE olayları felan başlarını ağrıtmaya başlamışlar. Aslı astarı nedir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Tse çok sıkıntılı bu ara bende jant getirenlerden baya bir yakınma duydum son zamanlar tse ye gidiyomuş herifler test amaçlı kırıyo tabi pıj oluyo takım ...
Miniklerin işine kefilim getiriyosun be moruk![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Call for prayer
Instagram hesabımız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)