ahaha saatine 10ytl fiyat çek bak bakalım kimse dokunuomu :):)Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
ahaha saatine 10ytl fiyat çek bak bakalım kimse dokunuomu :):)Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
auahah ya ne oluor sa ben yokken oluor zaten :) kitlicem pc yi :D
sök usb kablosunu :)
antreman yapıyorum s1 i alın diyo bu nee?
demo antremanlarını bitrimişsin lisans istiro ötekielr içn :) bence antremanı bırak pistte turlaamya bak zaman kas biraz :)
Hem güncelleyelim...Hemde yeni arayüzümüzü hatırlatalım.Artık sadece LFS ile sınırlı kalmıyoruz.Yavaş yavaş büyüyoruz..
www.raceturkey.com
www.lfsturkey.com
lan osman işadamı oluyosun desene :D halka da açılırsın artık:D
Tabi canııııım :D
yanlıyorus kardeşim ne büyümesi :)
hayırlı olsun güzel olmuş yeni arayüz
arabaların ayarlarını yapmayı öğrete bilcek bi öğretmen vamıı? :)
Saolun arkadaşlar :) .
@Selçuk öyle ha diyince öğretilecek birşey değil bu maalesef..Sırf setup yapmı hakkında 30 sayfalık ingilizce yazılar var...Yani tavsiyem pek girişmemen bu setup işlerine :)
ama ama ama abi az bişi öğrenmem lazım herkezden bi setup alıyorum sonra az bişi daha iyileştiriyim diye ayarları aldıgım setupuda batırıyorum :) En iyisi öğrenmek diye düşündüm :) Bu konuda güçlerimizi birleştire biliriz abii sanırım sen bu konuda ustasın :)
Yok bende maalesef usta değilim.Anca hazır yapılmış setupları kendime göre optimize edebiliyorum...
peki bu setupları netten indirebilceğimiz bi yer varmı? LFSturkeyde varmı mesela? bide indirince nasıl oyunun içine atıyoruz?
www.raceturkey.com www.lfsturkey.com farketmez var dosyalar bölümünde ..Hangi araç için istersen en iyi 3 setupların ziplenmiş hali var...Setupları LFS/data/settings klasörüne atarsın..Sonra pite girip onun ismini seçer kullanırsın.
çok teşekkürler abiii
Setuplar normal hayatımzdaki setuplarla hemen hemen aynı düzeyde. Bu yüzden teknik bilgi olmalı ve kendi stilinize göre setup geli$tirmelisiniz
senin drift setup ın tam senin stilin de dimi:hahaha: :heyoo: :DAlıntı:
gRkm Nickli Üyeden Alıntı
istiyene vti setup ı atılır dermişm :D aslında biraz geliştirmek lazım örenmek lazım zevkli iş :)