auahah yok canm ne ukalası :D m3 i i olr :)
Printable View
auahah yok canm ne ukalası :D m3 i i olr :)
lisans al deli etme insanı conem benim :)Alıntı:
grkm Nickli Üyeden Alıntı
olm bende nationla da 360 dondum gazı fazla actım da :Ç
tymu varsa ben yokum abi :D
valla national turbo wr ı izledim yani pek de abartmamak lazım yani cok kayıyo adam.
m3 isterik v8 :p cok guzel olur yaaa.
nie yoksun lan ben aynada seni görmeyi isterim herzamn :D
crack canlarım bnm crack
olur olur ınsallah yenı karar aldık crack vermeyen lfs cılerı tek tek banlıoruz :ban: :china:Alıntı:
can87 Nickli Üyeden Alıntı
kim kaybetmiş crack ide biz bulak size :D
ya aslında bende vardı kendım kasındım kazara sılındı gıttı hem crack hemde tweak vardı of sorma ne araba setuplarım avrdı aglasammı ne ha bu arada lfs1 buldum cd ye cekmısım eskıden ondada 300 tane skın var eheheh onu oynuyorum :D yanlız bu demek deılkı banlanmıcaksınız :D
ahahha :D yannız o silindi dediğn crack yeni patchlerde çalışmıor :)
taam ıste zaten sorun orda :D esk ısurum lfs vardı tweak ta calısmıomus sanırım tweak bulun 3 gun banlıcam soz :D
valla tweak de çalışmıor bu patch de bulsam sabahlarım başında :D
ya o tweak cok zevklı bısıdı ama bıraz daha gelıstırseler dah gusel olur bence en azından yerı tutan lastıkler gıbı gercı o bıraz oyundan kaynaklanıo sanırım ama calısan tweak a razıyım ya cok zevk alıodum onunla
bi gelişme yok snrm yenisi hakkda :)
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=10919
yeni patch e crack bulun beyler ya olmuyo böle sıkıldık... :P
crack bulsalar bile online oynıyamazlar :D
phuahuahuah oda gzll bulun crack ıstıyoss onlıne oynamak ıstemıyoss crackk ıstıyooooooooooooosAlıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
bende LFS cilerdenım
ama oyunda gorkem yada tımucın varsaa:D
auaaha lifeguard :D
mrb lar ben lfs oyununda yeniyim de bi kac sorum olcak ben ehliyeti alamadım almak için nler gerekli ve oyunda motor modifikasyonu yapılabiliryormu ayarlama lar harıc ve biraz bilgi verirseniz sevinirim artı bide direksiyon devamlı terse kırıyor onu engelleyebilirmiyiz bazen sorun cıkartıyorda şimdiden tskrler