-
Kim ne derse desin şu anda en iyi ve kullanışlı navigasyon Piranhadır ! :)
Piranha, TomTom, Garmin, Navigon, Veya Navigasyonlu Telefon, Hepsini Satıyorum :)
İlk Başlarda Şüphe İle Baktığım Piranha Alayını Tokatlıyor. Haritası Başarsoft, Kullanımı Gayet Basit, Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme Vs. Üstelik Taksicilere Yüzlerce Sattık Bir Alan Bir Daha Alıyor Ve Bayada Olumlu Geridönüş Var. Arada Memnun Kalmayanlar Doğal Olarak Olcaktır, İnsanoğlu Hangi Üründen %100 Memnun Kalmış Ki ? :)
Saygılar..
-
garmin 205 var 1 yıldır kullanamıyorum harita olmadığı için :(
istanbulda harita yükletebileceğim bi yer var mı acaba?
orjinal haritayı 170 TL ye yüklüyolar ben de yükletmedim
-
170 e harita yükletceğine yeni navigasyon cihazı al daha iyi :D
-
aradan 4-5 ay geçmiş ama, çok da değişiklik olmamıştır gerçi.
kullandığınız ve memnun olduğunuz, salak saçma yollara çıkartmayan bir navigasyon cihazı lazım bir süreliğine iş için Ankara'ya yerleşecek olan kız arkadaşıma.
öneri alabilir miyim?
-
navitech 512 var hiç sıkıntı çıkarmadı gayet hızlı bluetooth çok iyi
Edit: ömür boyu ücretsiz güncelleme var
-
-
tomtom xxl kullanıyorum..cok ıse yarıyo ama cama tutturma aparatına gıcık oluyorum ansızın çat dıye düşüyo
-
goldmaster nav 434 aldım kullanıyorum.
çok memnunum. şiddetle tavsiye ederim. ömür boyu ücretsiz güncelleme 3 yıl garanti.
cep telefonu ile bluetooth ile baglantı yapıp üzerinden konuşma gerçekleştirme vs.
Hepsiburada.com : GoldMaster NAV-434 Navigasyon Cihazı | Oto Aksesuar
-
kullanılan harita başarsoft mu yoksa diğeri neydi unuttum atlas mıydı? o mu olmalı?
fark var mı?
-
bende alıcam bu ara takipteyim ama çinden alıcam sanırım , çünkü gelen ürünü konsola oturtmak için içini açıcaz birkaç işlem yapılcak sonuçta garanti dışı kalıcak.
çinden alan kullanan var mı?
-
xetec 400B kullanıyorum gayet memnunum arkadşalar.
tavsiye edebilirim yani...
-
Navitech'i öneririm. Gayet başarılı ve hem işlemcisi hemde RAM'i yüksek fiyatlarıda çok uygun. Bende uzun araştırmalarım sonucu bu markaya karar verdim 4,3 inc olanları bence ideal.
-
Biraz hort olucak ama yeni konu acmim dedim :)
150-200 liralık bir navigasyon cihazı düşünüyorum, eskiden baya pahalılardı şimdi düşmüşler sanırım :) Her ne kadar İstanbulda büyüsemde arabayla işler cok karısıyor :D Kullandığınız bağlanma sorunu olmayan uygun birşeyler tavsiye edermisiniz ?
-
bende alıcam bu aralar tomtom un bir kac modeli var vatanda 190 200 lira arasına fakat sadece navigasyon ozelligi var bluetooth senkronizasyon vs.. hic bir extrası yok ve bana menuleri cok zor geldi adres araması falan, baska onerebileceginiz ne var ?
-
Yok mu hiç bilen :/ Next için hızlı ve iyi diyolar ?
-
-
navigasyonda dünya devi tomtom un bugün kampanyalı olan bir ürününü aldım teknosadan
ürünün kendi satış fiyatı 249 tl
kampanya ile 179 tl + remington pg350gp 8 li erkek bakım seti (hediye)
navigasyon
https://www.tomtom.com/tr_tr/product...onal/index.jsp
set
REMINGTON PG 350GP 7 IN 1 ERKEK BAKIM KİTİ - BAKIM KİTİ - Teknosa.com
ve ekstra olarak 20 tl ye çalınma ve bozulmaya karşı 1 yıl ekstra sigortalattım
toplam garantisi süresi +1 yıl ile 3 yıl oldu tavsiye ederim
-
Google Maps the mother of all navigations