oha super gerçi galaxy tab e yüklemiştim full hemde yılbaşı ozel olanı bitirmek için bayağı uğraştım
Printable View
oha super gerçi galaxy tab e yüklemiştim full hemde yılbaşı ozel olanı bitirmek için bayağı uğraştım
çok manyak oyun ya buu =) bende de yüklü can sıkıntısına birebir
pc de alt+ tab yapıp masaüstüne döenym dedim ekranda herşey karıştı reset attm :D
iphone sırf bu oyun yuzunden jailbreak yaptırcaktım vazzgeçtim teşekkurler paylaşım için :)
Iphone'da tüm versiyonlarını bitirdim. Yenilerini bekliyoruz:D
Erkin thanx, p.c'de full ekran da zevkliymiş :D
özelliklerine girdiğinde zaten versiyonlarda vista görünmüyor en son xp var herkes güzel demiş sırf merak ettim :)
Windows 7 de sıkıntısız çalışıyor....
Yenidi ciksada iphone icin oynasak
youtube a angry birds xx-xx seklinde yazdınmı gösteriyo alayınıp .galiba obölümde siyahı 3 tane uzun cubugun oldu yere atıp sonrada sarıyla yarma stylaydı :D
hala geçemediyeniz, siyahı 3 çubuğa at.. bırak kendi patlasn.. sonra sarıyla yardır.. mavi pek boka yaramıyor.. sarı da yetmezse son siyahı domuzun olduğu yere at booom :)
ben üstteki V gibi boş yer war oraya attım sonra ora açıldıkdan sonra sarıyla nokta atışı işlem tammdır :D
sınav zamanı ii etmedim bu konuyla:D
sövmeyin çok bari:D
iphone da oynadım bi iki kere ama yapamayınca sıkılıo insan :D
Erkinnnnnnnn bu bitti....
başka versiyonu yok bunun yawww :S
çok mu şey istiorum :):)
iphone da bi sürü versiyonunu bitirdim .. saatlerce durmadan oynadığımı biliyorum ... allah kolaylık versin :D
çok fena bağımlılık yapıyo iphone'da oynuyorum sürekli.
iPhone'da kitleniyordum bakalım pc'de ne olacak.
Bir de şu Cut the Rope olsa o da iPad'de çok keyifli ama full olması lazım demosu çok kısa :D
Off..Takıldım kaldım yaa..Geçemiyorum..Bütün gün iş yerinde oynadım :D aaha :D Geçmem lazım.
buda bitti başka bölümleri yokmu acaba :D
Valla yaw daha sonsuza giden bi versiyon yokmu:D
offfff kaç günden beri normal hayatıma dönemedim bu oyun yüzünden :D
Çok sarıyor bırakmıyor ya denedim ıphoneda ama şimdi bilgisayrda denicem :)
güzel oyunmuş teşekkrüler :)
oyuın etkisini gösterdi finallerde tökezlemeye başladım :D
sınav zamanı nasıl b kotuluk oldu su oyun ya sabah 10 da sınav varken ben gecenın 3 unde hala domuz vurmaya calısyodum :D neysekı kazasız belasız atlattık sınavları ama oyunda bıttı ya sımdı napcaz:D
biraz önceye kadar basit bir oyun zannediyordum takiiiii bu yorumları görene kadar :D
ya bu kuşların değişik olayları varmış patlamalı çatlamalı. Ben de sadece açı verip fırlatıyodum o şekilde ilk seriyi geçtim, ne zor oyun diyodum ki sonradan düştü jeton ekrana yanlışlıkla tıklayınca :D
uygulama yapılandırılması dogru olmadıgından baslatılamadı diore :D
sınavlar bitti:D
oyuna güncel:D
Çok güzel oyun ya kaptırıyorum kendimi saatlerce oynuyorum paylaşım için teşekkürler bende çok aramıştım pc versiyonunu:)
oyunu bitirdim :D şimdi golden egs ve 3 yıldız için kasıyorum :D bazı bölümlere aşırı gıcık oluyorum :D
bende de cozunurluk hatası verdı (xp)
uyumlulugu napmak lazım ?
640x480 calıstır dedım ekranın ıcıne ettı restrat yaptık.
hıc bı sekıl calısmıyo :S yardım edebılcek olan varmı ?