telde daha güzel ya baya sardımda bitti alayı ite kaka... :D
ahhahah noel kolaydıda hallowen baya kafa kırdırdı today...:ramo
hacı indirde indir deyip durdun ulan ne oyunmuş dedim ama sonra yeni pack. çıkarsa çömerim direk... :D
Printable View
telde daha güzel ya baya sardımda bitti alayı ite kaka... :D
ahhahah noel kolaydıda hallowen baya kafa kırdırdı today...:ramo
hacı indirde indir deyip durdun ulan ne oyunmuş dedim ama sonra yeni pack. çıkarsa çömerim direk... :D
oha super gerçi galaxy tab e yüklemiştim full hemde yılbaşı ozel olanı bitirmek için bayağı uğraştım
çok manyak oyun ya buu =) bende de yüklü can sıkıntısına birebir
pc de alt+ tab yapıp masaüstüne döenym dedim ekranda herşey karıştı reset attm :D
iphone sırf bu oyun yuzunden jailbreak yaptırcaktım vazzgeçtim teşekkurler paylaşım için :)
Iphone'da tüm versiyonlarını bitirdim. Yenilerini bekliyoruz:D
Erkin thanx, p.c'de full ekran da zevkliymiş :D
özelliklerine girdiğinde zaten versiyonlarda vista görünmüyor en son xp var herkes güzel demiş sırf merak ettim :)
Windows 7 de sıkıntısız çalışıyor....
Yenidi ciksada iphone icin oynasak
youtube a angry birds xx-xx seklinde yazdınmı gösteriyo alayınıp .galiba obölümde siyahı 3 tane uzun cubugun oldu yere atıp sonrada sarıyla yarma stylaydı :D
hala geçemediyeniz, siyahı 3 çubuğa at.. bırak kendi patlasn.. sonra sarıyla yardır.. mavi pek boka yaramıyor.. sarı da yetmezse son siyahı domuzun olduğu yere at booom :)
ben üstteki V gibi boş yer war oraya attım sonra ora açıldıkdan sonra sarıyla nokta atışı işlem tammdır :D
sınav zamanı ii etmedim bu konuyla:D
sövmeyin çok bari:D
iphone da oynadım bi iki kere ama yapamayınca sıkılıo insan :D