samiyende artık maç olmuyacağına çok seviniyorum
her maç günü ordan arabayla geçmek çok sıkıntı özellikle ara sokaklarda
Printable View
samiyende artık maç olmuyacağına çok seviniyorum
her maç günü ordan arabayla geçmek çok sıkıntı özellikle ara sokaklarda
Bnde simdi mac gunu kopru trafiginde nasil donucegimi dusunuorum gecerken stada bakicaklar mahmutbeye kdr kilitleniriz artik,hayirli olsun
skor iyi olmasada galibiyetle kapatmamız güzel oldu
3-1 :D :D
trt spor da şuanda canlı yayında gösteriyo
Hayırlı ugurlu olsun diyelim :D
GSTV'den izliyorum gerçekten çok üzüldüm ne maçlara gittim neler gördüm bu stadda maloz yığınına dönüşücek olması çok üzücü
Tugay reyiz sen ağlama o ruhsuzların yanında
ne maçlar yaşandı dünya cehennemi burda tanıdı elveda sami yen birgün geri geleceğiz yeniden...
kötü oldu beee mabedimizin yıkılması
allahtan 3-1 bitti maç:)yeni stat yeni şampiyonluklar inşallah:D
Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"
Hayırlı olur işallah , yeni stad da nice şampiyonluklara
takım okadar ruhsuzki Ali Sami Yen in son gecesinde bile adamlarda ruh yok duygu yok..Ali Kırca şiir okurken baktımda suratlarına hepsi mal mal bakıyo Tugay ağlıyo Haginin gözler dolmuş dolu dolu tribünlere bakıyo..bunlar gibileri gelmedi gelmicektirde...
Ali Sami Yen'deki son macim Chelsea maci idi. 3-0 iken amcamin nagaralariyla ciktik staddan. Cikinca tabelaya baktim sokaktan 4 idi. Eve vardigimda 5. Uykum vardi yatmaya korkuyordum sabaha kac olur diye...
O degil de cok guzel seyler oldu bitti orada. Simdiki takima bakiyorum, resmen icim aciyor hallerine. O zaman para icin de oynarlardi ama ruhlarini ortaya koyarak. Bugun hangi GS'li futbolcu omzu cikik sahada gorevine devam eder ki? Huzunlendim simdi.
bugün tatlı telaşımız yüzünden izleyemedim, şovu ve maçın tekrarı ne zaman bilen varmı?
son maçımızda samiyen'de değildim amai 6 sene önceki son Samiyen maçı diye lanse edilen maçtaydım ....
keşke yenisinin ismi de ASY kalabilseydi ...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6886862_n.jpg
# ne maçlar yaşandı, dünya cehennemi burada tanıdı, elveda Sami Yen KALBİMİZDESİN HER ZAMAN!
http://img163.imageshack.us/img163/4...1305584046.jpg
# elveda SAMİ YEN!
Kimler geldi , kimler geçti ,
Herkes tattı CEHENNEMİ ,
Bütün Dünya burdan duydu ,
Sana olan sevgimizi ,
Hiç bir stad dolduramaz ,
Senin bizdeki yerini ,
Son bir defa haykıralım ,
İnletelim SAMİYENİ !
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4339597_n.jpg
Çektiysen Kahrımı Helal Et Hakkını Zorlu Sevdam..
HOŞÇAKAL..
Ali Kırca'dan Sami Yen'e Veda Şiiri ;
YouTube - Ali Sami Yen'e Veda Gecesinde Ali Kırca'nın Şiiri
Birde onu lafı söyleyen ayhan be git o lafı başka birinie söylet,bu kadar yıldır galatasarayda ayhan gibi bir adam nasıl oynar merak konusu :)
Gerçi zamanında beşiktaş tarihinin en büyük transferini yapmıştı ayhanı almakla bizde o kadar para yok ondan uyguna geldi :D Bebekler bebegi ayhan akman :D
70 dakkadan sonra oynanan oyun iyiydi yeni transfer calıu iyi bir kumaşı var belli umarım sakatlanmaz .
Galatasarayda hangi futbılcuları istemiyorsunuz diye bir soru olsa en üstde ayhan olurdu sonra aykutu yazardım sonra sabri,mustafa sarp gökhan zan hakan balta barış,aydın diye sıralandırmak isterdim :)
o stadın kapanışına yakışmayacak bir top oynadılar ona yanıyorum..