User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 1.4tcdi ford fusion ve 1.3cdti opel combo karşılaştırma

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jsrcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senden daha tecrübeliyimdir combo konusunda emin olabilirsin.Sürekli uzun yol yapıyorum 2008den beri. Hatta daha yeni geldim kayseriden izmire.
    işte bunu sevmiyorum yaaa. resmen şey yarışı ortamı yaratıyorsun. muhabbete bak 2008den beri biniyorum beni bi googleda bi taratta ondan sonra yarıştıralım ne yarıştıracaksak. 2006 model 142bin olmuş tek şöförle buna askerlikte içinde türkiyenin 5te 3ünü gezmiş birine yazdım yazılar tuhaf. ben bişeyin yarışında değilim. ama bunuda iddaa ederim comboyu bende iyi bilen yok. bunu forumlara bi bak sonra konuşalım sormak istediklerin çıkar bana mutlaka...

Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Urbanite nin süspansiyon olarak hiç bir farkı yok diğerleriyle. Hatta insanlarda yanılgıdır, fusion yüksektir derler. Fusion alt takımı, amortisörü, yayları hatta yüksekliği Fiestayla aynıdır. Şasede aynıdır. Sadece kaporta ve bazı geri kalan ıvır zıvırları farklıdır. fiesta çoğu testlerde sınıfının en yol tutan aracıyken fusion neden kayık oluyo bende bunu anlamıyorum
    Fusion almayı düşünen yada fusionun yol tutuşu vs. Hakkında kötü düşünenler varsa herzaman beklerim bir test sürüşü için, şu zamana kadar çok adam şaşırttım Bu aracı insanlar tanımıyor, gerçekten ford forumlarında bile 1.6benzinli fusionu olupta 160kmyi geçmediğini iddaa edenler bile vardı o derece garip bir araçtır. Motor focusla aynıdır, alttakım ve şasede fiestayla aynıdır. Sadece tipten kaybediyor

Combo konusunda ise, 2002 yılında sıfır km corsa aldım ve 30bin km kullandım, yol tutuşu falan iyiydi ama combodan kötü olması fiziken imkansız zaten. Alçaklığı yere tutunduğu hissi falan güzeldi (hissten ötesi yok zaten)
    ustad test sürüşü yapabilirmiyiz peki benim aracımlada olabilir sorun olmaz sadece merak ettim. ne bilim gene test ettim frene basıyorum kaput resmen saygı duruşuna geçiyormuşçasına eğiliyor. amortisörlere baktım bişeyde yok. çok yumuşak geldi bana.

Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinifinda basarili diyelim o zaman =) senin anladigim kadariyla 2 tane araban var comboyla cok mutlusun zaten onemli olanda bu surerken keyif almak mutlu olmak allah kaza bela vermesin...
    allah razı olsun kardeşim en güzellleri senin olsun. combodan artık mutlu değiliz. ticari olarak işlem gördüğünden ondan fusiona kaydık biraz
    GOT DİESEL&TORK

caglarcb
    Misafir
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O sınıfta başka bir araç kullanmadın diyelim o zaman

Benimde bir çok virajda deneme şansım oldu 3 senede bırakır gibi olmadı hiçbir zaman.

(Aynı virajda 4 farklı arabayla aynı hızda geçmişliğim var.)
    Arkadaş ne çok seviyosunuz her muhabbete atlamayı. Bak bakayım ben yol tutuşuna bişey demişmiyim combonun! Sürüş zevki var diyen arkadaşa yazdım ben yukardaki postumu. Şirket araçlarımızdan birçoğu ticari olduğu için kullandım kardeşim. Hatta şöyle ki senin hayatında sadece gördüğün, benimse kullandığım arabaları yanyana diz burdan erzuruma 4 şeritli yol olur. Tatmin oldunmu? Yaşın 19 sen 3 senedir nasıl araç kullanıosun güzel kardeşim? Herkes bi usta, herkes bi işin ehli olmuş arkadaş şuraya bak.

Alıntı baymustang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bunu sevmiyorum yaaa. resmen şey yarışı ortamı yaratıyorsun. muhabbete bak 2008den beri biniyorum beni bi googleda bi taratta ondan sonra yarıştıralım ne yarıştıracaksak. 2006 model 142bin olmuş tek şöförle buna askerlikte içinde türkiyenin 5te 3ünü gezmiş birine yazdım yazılar tuhaf. ben bişeyin yarışında değilim. ama bunuda iddaa ederim comboyu bende iyi bilen yok. bunu forumlara bi bak sonra konuşalım sormak istediklerin çıkar bana mutlaka...
    Üstad sen kalkıp hiç kullandınmı acaba dersen, böyle cevap alırsın. Senin kim olduğun hiçmi hiç önemli değil kardeşim, gerek yok böyle muhabbetlere. Estafurullah bende bişey yarıştırmıyorumda öle benden iyi bilen yok dersen yanlış olur emin ol. Böyle karşınızdaki kişi hakkında hiçbi fikriniz yokken rahat rahat konuşmak kolay geliyor. 5te3ünü dolaşmak pek işey anlam ifade etmiyor, önemli olan beceri, pilotaj vs.. Keza bende dolastımda kalkıpda yazmadım oraya.
    Neyse uzamasına gerek yok. Yakıt olarak combo iyidir, yol tutuş olarak iyidir, süspansyonları diğer ticarilere göre (caddy hariç) gayet yumuşak. Tek anlaşamadığımız nokta sürüş zevki. Hoş ticaridende sürüş zevkide beklenmez ama..

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş ne çok seviyosunuz her muhabbete atlamayı. Bak bakayım ben yol tutuşuna bişey demişmiyim combonun! Sürüş zevki var diyen arkadaşa yazdım ben yukardaki postumu. Şirket araçlarımızdan birçoğu ticari olduğu için kullandım kardeşim. Hatta şöyle ki senin hayatında sadece gördüğün, benimse kullandığım arabaları yanyana diz burdan erzuruma 4 şeritli yol olur. Tatmin oldunmu? Yaşın 19 sen 3 senedir nasıl araç kullanıosun güzel kardeşim? Herkes bi usta, herkes bi işin ehli olmuş arkadaş şuraya bak.

Sıralamaya başla şimdiden

Bu arada sizin yaş kaç 30 mu 40 mı ?

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Üstad sen kalkıp hiç kullandınmı acaba dersen, böyle cevap alırsın. Senin kim olduğun hiçmi hiç önemli değil kardeşim, gerek yok böyle muhabbetlere. Estafurullah bende bişey yarıştırmıyorumda öle benden iyi bilen yok dersen yanlış olur emin ol. Böyle karşınızdaki kişi hakkında hiçbi fikriniz yokken rahat rahat konuşmak kolay geliyor. 5te3ünü dolaşmak pek işey anlam ifade etmiyor, önemli olan beceri, pilotaj vs.. Keza bende dolastımda kalkıpda yazmadım oraya.
    Neyse uzamasına gerek yok. Yakıt olarak combo iyidir, yol tutuş olarak iyidir, süspansyonları diğer ticarilere göre (caddy hariç) gayet yumuşak. Tek anlaşamadığımız nokta sürüş zevki. Hoş ticaridende sürüş zevkide beklenmez ama..
    valla kardeş ben testimi yapmışım burayada paylaştım. herkesin bi zevki vardır tartışılmaz. ama benim yazığım konuyada comboda sürüş zevkimi var dersen. ben 2008den beri kullanıyorum hatta şurdan şuraya yeni geçtim dersen bende iyi bilemezsin dersen. senin muhabbetin başka yerlere gider malesef.

benim klasmanın combo c ve corsa c 1.3 dizellerdir bak direk nokta atışı yapıyorum benzinli bile değil aça 1.3lere her türlü gideri var bende.

baymustang diye googla taratırsan kardeşim. her türlü teknik, pilotluk gibi vs. cevaplarını öğrenebilirsin. yazdıklarının sonucunda ben sadece kullandın mı dedim neyse zevk meselesi...
    GOT DİESEL&TORK

caglarcb
    Misafir
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıralamaya başla şimdiden

Bu arada sizin yaş kaç 30 mu 40 mı ?
    Ya kardeşim allah aşkına başka uğraş bul kendine hadi. Yokmu okulun bişeyin gözünü seveyim.

valla kardeş ben testimi yapmışım burayada paylaştım. herkesin bi zevki vardır tartışılmaz. ama benim yazığım konuyada comboda sürüş zevkimi var dersen. ben 2008den beri kullanıyorum hatta şurdan şuraya yeni geçtim dersen bende iyi bilemezsin dersen. senin muhabbetin başka yerlere gider malesef.

benim klasmanın combo c ve corsa c 1.3 dizellerdir bak direk nokta atışı yapıyorum benzinli bile değil aça 1.3lere her türlü gideri var bende.

baymustang diye googla taratırsan kardeşim. her türlü teknik, pilotluk gibi vs. cevaplarını öğrenebilirsin. yazdıklarının sonucunda ben sadece kullandın mı dedim neyse zevk meselesi...
    Aynen kapansın konu ikimizde fikir beyan etmişiz.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kardeşim allah aşkına başka uğraş bul kendine hadi. Yokmu okulun bişeyin gözünü seveyim.

Bugün okul tatil kardeşim.

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caglar cok giderlisin bugun bakiyorum kardesim sakin

bana gorede r9 dunyanin en surus zevki olan arabasi comboyuda seviyorum 2005ten beri var surus ZEVKI adi ustunde kisiye gore degisen kavram

comboya gelince ticari sinifi olup heryil muayenesi ve vergisi olmasa bende alirdim birtane,simdiye kadar verdigimiz parayi en cok hakeden arac oldu
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ustad test sürüşü yapabilirmiyiz peki benim aracımlada olabilir sorun olmaz sadece merak ettim. ne bilim gene test ettim frene basıyorum kaput resmen saygı duruşuna geçiyormuşçasına eğiliyor. amortisörlere baktım bişeyde yok. çok yumuşak geldi bana.

Allah allah, şaşırdım bende açıkçası. Şöyle diyelim; bence ben çok alıştığımdan ve hondayla değişimli kullandığımdan bana sert geliyor olabilir. Sanada combodan sonra yumuşak geliyor olabilir. Ortada buluşamıyoruzdur o yüzden

İstanbul'a gelirsem ararım mutlaka, yada izmir'e yolun düşerse beklerim. Fusion güzel araçtır ve continental lastiği çok sever hele hele 3cm eibach takınca dünyası değişiyor, belirgin bir düşüş olmuyor ama, cidden virajları falan çok şaşırtıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Sabah akşam bana dua edersin
    Fusion35 ------> OnurD.

caglarcb
    Misafir
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    caglar cok giderlisin bugun bakiyorum kardesim sakin

bana gorede r9 dunyanin en surus zevki olan arabasi comboyuda seviyorum 2005ten beri var surus ZEVKI adi ustunde kisiye gore degisen kavram

comboya gelince ticari sinifi olup heryil muayenesi ve vergisi olmasa bende alirdim birtane,simdiye kadar verdigimiz parayi en cok hakeden arac oldu
    Haklısın kardeşim, askerlik yaklaşıyor ya ondan herhalde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)