ben 1. sezonun 3. bölümünden itibaren izlemeye başlamıştım. her yeni bölümü beklerken kafayı kıracaktım nerdeyse. sizlere helal valla tüm bölümler var parça parça izliyorsunuz :D bu zamana kadar izlediğim tek dizidir
Printable View
ben 1. sezonun 3. bölümünden itibaren izlemeye başlamıştım. her yeni bölümü beklerken kafayı kıracaktım nerdeyse. sizlere helal valla tüm bölümler var parça parça izliyorsunuz :D bu zamana kadar izlediğim tek dizidir
O değilde 5.bölümdeyim
bak Sura ölcekse izlemicem ona göre :D
Ne eziyet etmisşer adamcagıza yahu
edit: öldü ya :(
Sezon başladı :)
Yayınlandı, altyazı bekliyorum bende, altyazısız izlemek isterseniz dizi izle gibi yerlerde var
acil şifalar cook kilo vermiş toparlanması uzun sure bilir ama
az önce izledim ama ilki gibi sürükleyici degildi inşallah ilerleyen bölümlerde hareketlenirde sıkılmadan izlerizz..
İnş. kısa sürede iyileşirde
Ağız tadıyla izlmeye devam ederiz
baslasın artık 2.sezon:)
Güzel bölümdü ama 6 bölüm olması üzücü :/
1. bolum altyazısı cıkmış gece izlerim artık
2011 sonbaharına doğru yayınlanacak olan 2.sezon için güncel bir haber geldi diziyle ilgili.
-------
http://s3.daemonstv.com/tv/up/2011/0...m-mcintyre.jpg
Yeni Spartacus Belli Oldu!
Spartacus: Blood and Sand'ın yıldızı Andy Whitfield'in hastalığı yüzünden 2. sezonda yer alamayacak olması sebebiyle Starz kanalı yeni bir 'Spartacus' aramaya başlamıştı. Elden geldiğince yeni başrolün kim olacağına dair haberlere burada yer vermeye çalıştık.
Adaylar 3'e düştü yazısında Liam McIntyre, Stephen Amell, Aiden Turner'dan birinin Andy'nin rolünü devralacağını duyurmuştuk. Starz kanalı bugün yaptığı açıklamada seçtikleri oyuncuyu duyurdu. Avustralyalı oyuncu Liam McIntyre.
Kaynak : Yeni Spartacus Belli Oldu! | 22dakika.org
Hadi ya .Üzüldüm şimdi.İnşAllah eleman sağlığına kavuşur