bende sevmıyorum ya. cogu hareketı beyaz ın ılk donemlerdekı hareketlerıne benzıyo hatta bakıslar fılan. kolpa bıse
Printable View
bende sevmıyorum ya. cogu hareketı beyaz ın ılk donemlerdekı hareketlerıne benzıyo hatta bakıslar fılan. kolpa bıse
Hayrettini geç saatlere kaldığımda izliyorum gerçekten eylendiren bir program yapıyor.süre olarakta 1 saat sıkılmadan bitiyor.Sadece netten videolar yok kendi yaptığı taklitlerde güzel.Geçen milletin evinin önüne gidip Metenin serenat sahnesini yapıyordu komikti.Milleti anımsatması pek paklamasın zaman geçiriyorsa bitmiştir
Valla bende severek izliyorum :D
çok gıcık uyuz bı tıpı var ama super program valla baya içten gülüyorum bu adama :)
Çok kötü değilmişya , izlenir bence .Emrah la dolap sahnesi çok iyidi :)
Bu isikta anlatilmaz derecede guzelsin...Emrah bomba olmus :D
Geçen hafta bizim memleketteki bir teyzenin başına gelen komik ama düşündürücü bir olayın skeçlemesini yaptı.
"Fırıncı Hayrettin" diye izleyeniniz olmuştur belki..
Adam bazen çok kassa da bazen de çok doğal işler yapabiliyor benim gözümde.
Bu arada bizim amfide bu Hayrettin'e 1'e 1 benzeyen birisi var..
sanırım konervatuardan gelme bu çocuk, facedeki videoları da becerisi olduğu için çekip yayınlıyordu, öyle daha gizemli , "şu çocuk var o çok güzel oynuo" dioduk, ama şimdi direkt ortaya çıktı iğrenç bi çıkış oldu, konuşmalar direkt beyazıt öztürk özentisi gibi gelio bana hiç sevmiyorum
hiç sevmiyorum gülemiyorum itici geliyor
turkcell reklamlarında sempatikti
ama sanırım program formatı yüzünden şu an bana pek sempatik gelmiyor
farklı bir formatta daha başarılı olabilir bence
sıkıntı programda yani bana göre
bir de bir gece okan'a konuk olmuştu , orada konuşmaları da komikti
yani adam kamera önünde komedyen , hatta saf-salak tiplemesine yatıyor diye düşünüyorum :)
Bende çok itici ve zorlama bulanlardanım. Halk olarak artık eskisi kadar rahat gülemediğimizden de kaynaklanıyor olabilir.
Banada itici geliyo,hareketler filan hep kopya.bunun yerine pazar günleri star tv de gecekondu programı var tavsiye ederim ordaki dalyanın muhabbetleri filan süper
Gıcık Alıyorum Ben Bundan.
çakma komedyen izlemeye değmez
.: Hayrettin Karaouz :.
gelecekten bir gün diye bir filmi var bende ilk onu seyretmiştim ordan beri izliyorum programını falan hayatı falan komedi 4 sene öss ye uyuyup kalmasından dolayı kaçırması falan:D:D başından beri böle taklitler yapıyor yapılanlarla dalga geçiyor:D kızsız adam var ünlü olduğu kısa filmi sitesinden seyredebilirsiniz:D:D
Hayrettin Mete olursa ve yeteneksiz sizsinize katılırsa :D :D :D
Hayrettin Mete Yetenek Sizsiniz videosunu izle - Eğlence - Mynet - Video