pazar slaloma gelen varmı arkadaslar?gelenler icin bir liste yapsak...birlikte gidilse?kacta nerde bulusulsun?tum arabalar birlikte yan yana olur hem guzel olur nedersiniz?
pazar slaloma gelen varmı arkadaslar?gelenler icin bir liste yapsak...birlikte gidilse?kacta nerde bulusulsun?tum arabalar birlikte yan yana olur hem guzel olur nedersiniz?
Fuck The System !!!
ben varım
c-car + kaanky de büyük ihtimal
guzel guzel eglenelim biraz.hadi ankara sıcak diyip kacmayın.bodruma bi gidinde gorun sıcak neymis.burası gunes altında cennet kalıyo ona gore
Fuck The System !!!
valla muhtemelen insanlar orda zırt pırt şahan çevirecek
40 derecede o apaçileri izlemek gibi bi niyetim yok![]()
Powered By The Dark Side
valla ole olursa husran olur dedigin gibi ama odullu yarıs olcagı icin guzel olur gibime geliyo ( 1. ye 1000 ytl veriliyomus )
Fuck The System !!!
sadece slalom değil drag, karting gıbı org. da varmış sanırım demin gazetede okudum ama haberi bulamadım hürriyetın ankara ekınde yazıyor
evet bende gelirim saat vs.. belirleyelımde
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
şahinler sıfır çizerse bizde döneriz yani geri.. enazından kendi adıma ben öyle yaparım..
-Ben ödül 2.000 ytl diye biliyorum ..
o zaman 1. 1000 2. 600 3. 400 alır..
millet napıcak çok merak ediyorum para da girdiki işin içine kesin kavga çıkıcak![]()
cozuturlarsa doneriz ya n olcak.bi saat belirliyelim mesela tansasın orda bulusur gideriz cayyolu tarafında oturanlar icin...10 fln erken demezseniz bence uygun
Fuck The System !!!
arkadaslar ben sabah 8 de orda olcam boost maker standında olcam.arabayı oraya alcaz cunku.herkesi gun icinde oraya bekleriz
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)