herkes birinin ayıbı da bu audinin hiç ayıbı yokmu beyler? jsv felammı bunun partneri :D :D açık hava filtresi 10 beygir hemide en pervanelisinden :D
Printable View
herkes birinin ayıbı da bu audinin hiç ayıbı yokmu beyler? jsv felammı bunun partneri :D :D açık hava filtresi 10 beygir hemide en pervanelisinden :D
AMG firması Mercedes in ayıbımı ? ilk başta olayı anlamak lazım. Mercedes in kendi bünyesine kattığı yazıyor istese amg ismini koymadan düz adıyla çıkarır.Olay tamamen pazarlama stratejisi.
Audi nasıl spor modellerine Quatro sline cart curt koyuyorsa Mercedes de Mercedes GTI yazmıyor AMG olarak çıkarıyor.
+ Sadece gelişim için böyle biüyük bir departmanın olmasıda Mercedes in büyüklüğünü gösteriyor
Ayrıca Audi denilen marka kendi içerisinde çelişkiler yaratan bir marka;
Neden mi?
1. Normal modellerinden ayrıca spor ruhu ve hızı sevenler için geliştirdiği bir S serisi var.
2. S serisinin M ve AMG ye kıyasla güçsüz kaldığını düşündüğü için geliştirdiği bir de RS serisi var!
Hangi Otomobil firmasında böyle bir olay var ya?
S madem düşük neden üretiyorsun. Direk RS üret. S nedir? RS nedir?
Adamlar S5 yapiyor değil M3 335'e rakip değil. RS5 yapiyorlar Modifiyeli 335 le anca uğraşabilir.
Yakında XRS diğe bir kavram üretecekler.
A3 mü alayım S3 mü alayım RS3 mü alayım. Ne bu ya.
BMW 3 - M3
E Class - E AMG
A3 - S3 - RS3 - XRS3 - NXRS3 - bu böyle devam eder.
BMW ve Mercedesin her gelişim göstergesi Audinin serilerine bir harf daha katmasına neden oluyor. Buda ne demektir. Başarısızlıktır.
M3 yavaş diğe bu güne kadar kasa değiştirmeden daha güçlü bir motorlar XM3 çıktığını görmedim. (CSL farklı ismindende belli Coupe Sport Lightweight hafif yani)
AMG yavaş diğe bu güne kadar aynı kasanın SAMG ni çıkardığınıda görmedim.
Ama Audi her zaman başarısızlığını kabul etmiş ve yetişebilmek adına kasa değiştirmeden seriye bir harf daha eklemiştir.
@Berkan
ahahha yarıl spec. :)
tofaşçı arkadaşları kırmayalım lütfen.. s var sl var slx var sx var sx_a var sx_ak var kapıdada 5 vites yazıyor zaten. :D
Almanyada yaşıyan bir arkadaşım demişti audi buranın tofası opelde renosu diye ama konu başında yazmıyım dedim.millet yanlış anlamasın hır gür çıkmasın :)
john cooper works paket var minide simdi mininin ayıbımıdır bu baska firmadan paket alıyor dşye yada prodrive paket var imprezalar icin aynı sekilde subaruda teknoloji yetersiz 305hp yapamazmıdır....
beyler olu taklidi ise yaradı :D
Orhannnnnnnnnnnnnnnn huauhau audi gti geçio kanka ondan ayıp değil :hahaha:
internet giiti ama geldi basınız belası
biri lütfen bana s65 amg nin kısaca nasıl yapıldıgını anlatsın
gecerım gtı panpa affetmem :D
abı Allah askına daha yazma yaw sonu gelmıcek cunkı :o
farkındayım abıcım farkındayım :) ya esasında ucundan azıcık objektıf bakabılsek ,s class ve gtı ne alaka yanı :)