geçtik bakalım NETLimitsiz'e hayırlısı olsun.
Printable View
geçtik bakalım NETLimitsiz'e hayırlısı olsun.
Ben smile 8 mbe kadar kullanıyorum. Hız testlerinde genelde 4,5 mbit çıkıyor hızım. Santrale uzağım ayrıca fiber altyapımız yok. 900 kb/s hıza kadar çıkıyor indirme olayında :) Ben tavsiye ediyorum, o kadar zaman ttnette durduğuma lanet ettim :) Dediğin gibi ilk 6 ay yarı fiyatı.
Şimdiki hızım biraz daha yüksekmiş :D
http://www.speedtest.net/result/1222692997.png
şuan ttnet kullanıyorum yeni kampanya varmı ultranet 16mps 68 tl ödüyorum daha uygun varmı bana önerebileceginiz şimdiden herkese teşekkürler. ttnetden bıktıgım için bu arada :)
güncel.
Ev kuruyorum internet bağlatacağım tarife öneriniz nedir?
Superonline fiber 25 mbps limitsiz (70gb eşit kullanım limiti) ilk yıl 49, ikinci yıl 59 lira.
hocam d-smartta alsan alt yapı ttnetin d-smart var 8 mbit normalde ama 1 mbit zor görüyorum bu ara TT'yi arıyorum gelin hattınızı kontrol edin diye hala arıza kaydı oluşturuyoruz diyorlar gelde cinnet geçirme. Şuanki aklım olsa turkcell fibernet öneririm kendi altyapısı üzerinden hizmet veriyor diye biliyorum.
Oturduğunuz bölgede fiber alt yapı varsa düşünmeden fiber bağlatın.Turkcell ve superonline şu anda 2 yıllık sözleşmede 50tl gibi fiyat verıyo.
Ben uydunetin 10mb netini kullanıyorum canavar gibi gerçekten ve fiyat 38 tl. tavsiye ederim