sırf fiber gelicek diye sabırla adsl kullanıyorum şuan ki son fiyatlar ciddi can sıkıntı 63tl oldu ayda :D
Printable View
sırf fiber gelicek diye sabırla adsl kullanıyorum şuan ki son fiyatlar ciddi can sıkıntı 63tl oldu ayda :D
yok mu bizi aydınlatabilecek telefonsuz yalın net kullanan ?
babam evde internet kullanan yok diye , bıktım ödemekten deyip kapattırmış interneti.bende perşembe günü memlekete döneceğim.
internetsiz ev olmaz.o yüzden , en ucuz internet tavsiyelerini alalım :) mümkünse sabit telefon hattı olmadan.
Nedir bizim bu çektiğimiz :))) Telefondan nete bağlanmaktan nefret ediyorum tat alamıyorum telden. PC içinde aylık telefon ve net 100 lira ödüyorum. Ortak bi çare bulalım arkadaşlar, ev telefonu şart fakat ucuz internet yok bilen varsa paylaşsın şu mübarek günde bolca dua alır :)
TTNET Yalın Telefonsuz İnternet var ? Fiyatlar ve Bilgilendirme linkte mevcut..
TTNET Yalın İnternet > İnternet > Bireysel > TTNET
Linkte gözden kaçmasın;
Fiyatlara % 18 KDV ve % 5 ÖİV dahildir. TTNET Yalın İnternet hizmetinde aylık paket fiyatına ek olarak TTNET Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti (vergiler dahil 15 TL) alınır. TTNET Yalın internet hizmeti başvurularında, ilk bağlantı ücreti ayda 3 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılır;
ben tnet yalın kullanıyorum hızı iyi 59 tl sinirsiz paketi almıştım 1-2 ay sonra 60 65 69 kafasını alıp gitti tivibu paketi eklemişler iptal ettrdim gene aynı fatura bence daha iyi alternatif varsa ona bakın derim olmadı apartmanda ortak felan alın en iyisi öyle
Abicim d smart kullanıyorum full paket TV (+18 hariç) olanı + sınırsız internet modem ve tv için receiver falan verdiler aylık 68 milyon para ödüyorum toplamda ve internetin hızı mükemmel hiç kesinti falan olmuyor. Bence d smartı kriterlerin arasına al..
d-smartı almak zor görünüyor , zaten digiturk lig tv var.
Dsmart net üyesiyiyiz, 2.5 senedir, taahütümüz bitti 63 tl oldu netin fiyatı, aradım. Ücret çok yüksek kapattırmak istiyorum dedim. Üyelerimiz için 12 ay taahütlü ilk 3 ay 26 tl, sonraki aylarda 49 tl net paketimiz mevcut dedi. Buna geçtim. Çünkü netin hızından ve sorunsuzluğundan memnunum.
Eğer önceden aboneliği olup 60 civarı fiyatı olanlardan müşteri hizmetlerini aramalarını tavsiye ediyorum.
TTnet 3lü avantaj kampanyası var, ben ona geçeceğim, tivibu almak zorunda değilsiniz ve telefonla konuşma yapmadıkça aylık 50-55 lirayı geçmiyor fatura.
20mbps ye kadar hız