hayırlı olsun sizinki oto startlı ben ip çevirerek başlatıyorum![]()
Valla 5500'den sonra ses değişiyormuş diyorlar doğru mu?
Ben Vti'cılarınn yalancısıyım.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
2 senedir var hatta dayıma verdim o çözdü işi ben çözemedim bileğimi ağrıttım![]()
ılk baslangıc olarak powerball autostart onerırım ıpsız calısıyor kurmalı ama ışıksız ışıklı olarak suanda en cok satan mavı renk ılerde bıraz kaslarını alıstırdıktan sonra metalık olan modelını onerebılırım normalın 2 katı agırlıgında
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
çeviren adam muştuya benzemiyormu
bu arada önemli olan bunda sanrım 31 kasları![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
biri iple dieri otomatik başlatılıyor
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
sanırım en mantıklısı bu
Hepsiburada.com : Microsonic Msx Işıklı- Sayaçlı Powerball | Spor ve Fitness
ışıklı ve sayaçlı ayrıca 2002 yılında arkadaşımda warken oynuoduk bununla elimizdede başlatılabiliyor bunlar
ben de çok merak ettim videosunu izleyeyim dedim ama linke bakılırsa para verip rezil olabilecek birşeye benziyor. adama bakarmısınız kimyası değişiyor.
valla ole basıt gıbı gozukur ama 10000 lı rakamlar bıle cok zordur ole dıyım ben sıze bı cok arkadasım lınk koymus bende kendı sıtemden lınk eklıyım ısteyen varsa ozelden yardımcı olurum cem yrn senın elınde olur urunun hayırlı olsunBunlardanIstiyorum v2.0
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)