Facebook'ta denk geldim paylaşmak isterim
http://www.facebook.com/video/video....17195&comments
Facebook'ta denk geldim paylaşmak isterim
http://www.facebook.com/video/video....17195&comments
haber olarak verilmemişti mantıga bakarmısın yola kum dökmüşler![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
o yol tamamen trafiğe kapalı bir yer değil mi??
birde o kadar işlek bir yolsa trafik neden hız engeli koysun ki???
tipik saçma uğur dündar haberlerinden biri işte
Gecenlerde anahaberde izlemiştim..Herseyi geçtimde o kameraların önünde çaf çuf sıfır cizip,el freni cekip kendini ele vermenin afişe etmenin mantığı nedir yaa...Adamlar bile bile serseri,it kopuk muamelesi yapıyor ona ragmen o hareketlerin yapılması cok gereksizzz.
Sonra yok izin vermiyolar,yok yok serseri muamelesi yapıyorlar deniyor !! Yaparlar tabi
muhabir bi enkada bi yuvadasıfır çizenler vs onlar hepsi bence anlaşılmış konusulmusda oraya gelmişler bence sucu star habere bulsanız daha iyi olur ...
habercilder fazla abartmışlar bence olayı adamlar pist istiyoruz diye çıkmışlar televizyona
ama adamları maganda etmişler....
gariban 106 gti....
Nezaman habercilerin "sokaktakiler pist istiyor, pist yapılsın ey ahali" diye haber yaptığını gördünüzki? İnsanların yarış pisti istemesinin haber değeri yoktur, ama hyarışanların insanları rahatsız ettiğini göstermek haberdir. Hangisi daha çok ilgi çekiyor ona bakıyor adamlar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
az cok biliyosam bu isleri muhabir gelin cekelim haber yapalim soleyin pist istiyoruz diye demistir sonrada bu sekilde haber yapmistir ....
daha oncede cook ornegi oldu bu tur seylerin ....
Kural 1 muhabire guven olmaz .....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sacmaladın sımdı .ne alaka yani.adamlar pist istiyoruz demiş sen bunlara pist versen ne olur demişsin tanıomusun kim onlar._?
snn ankarayada pist yapılsın diceğin yerde bunlara pist versen ne olur diyosun.
dikkatini çekerim draglarda izlediğin coğu saglam araba ankaradan cıkıyor.
bakınız.: tork garajın araçları , swap supralar . vts turboo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)