Çok beğendim, oturaklı duruyor araç. 206'dan sonra düşündüğüm araçlardan biri VW Jetta 1.6 TDI DSG Highline...
Printable View
Çok beğendim, oturaklı duruyor araç. 206'dan sonra düşündüğüm araçlardan biri VW Jetta 1.6 TDI DSG Highline...
güze güzel :) küçük dokunuşlarla bile görselde daha iyiye gidilebilir. Fiyat konusuna gelince muadillerine göre +ya kaçsada verdiği kalite hissi yeterli olsa gerek.. umarım arka koltukların uzun yolda tattırdığı sıkıntı giderilmiştir.. 2010 1.6tdi dsg kullanıcısı olarak performans odaklı beklenti yoksada motoru önerir,1.2tsi'ın vergi avantajıyla tadınan yenmez.
Bencede çok güzel olmuş.Ama 1.2 motor çok düşük gibime geliyor
Ruhu yok demek bence yanlış, farklı olsa ruhlu mu olacak.
Artık çoğu marka bir model üzerinden model gamını genişletiyor.Bunu sadece vag grubu yapmıyor.
Bmw, opel, alfa bunlarda aynı şekildeler, şahsen beni hiç rahatsız etmiyor. Model olarak aldıkları araç güzel olduktan sonra :)
ilk fotolarını gördüm beğenmedim,yolda gördüm hiç beğenmediğime emin oldum..vw artık çok sıradan ve birbirinin aynı arabalar yapıyor.
kesinlikle passat dan daha güzel ,ama aynı tarz ruhsuz tasarımlar vw de baya can sıkıyor.bazen scirocco üvey evlat mı diye düşünüyorum:)
geçen test ettim 1.2 tsi ı, normal 1.6 lar kadar gidiyor aşşa yukarı , anlık tüketimde 100km sabit giderken 4,5 lt gösteriyor "sağ ayağım felç geçirmeyecek şekilde gaza basmama rağmen" gayet mantıklı araba.
1.2 TSi , comfortline, spor paket, sunroof yeterli 48500 tl ye misler misi araba valla, tabiki karamel-kahve tek renk seçeneği olmalı :)
Yeni olmasına rağmen trafikte çokca görüyorum.Passat kadar oldu.Ben passatıda merak ediyorum.Phaeton gibi kocaman olursa :D