allah rahmet eylesin !!!
Printable View
allah rahmet eylesin !!!
Hayat dolu, sempatik, sevimli birisiydi. Duyunca şaka zannettim ölümü yakıştıramadım. Allah rahmet eğlesin.
Toprağı bol olsun.
Allah rahmet eylesin..çocuğuna çok üzüldüm annesiz kaldı bu yaşta :(
Arkadaşlar linkte yapılan açıklamalar şirketimiz ve 112 tarafından hazırlanmıştır güvenebilirsiniz.
Foster için 112 acil servis aranmamış - Mynet Haber
Allah Rahmet Eylesin
resmen sok oldum.bütün gün aracimla ugrastim aksam eve geldigimde kardesim defne joy foster öldügünü söyledi zannettimki saka yapıyor bugün 1 nisan ama ne yazikki olay dogruymus.vjlik yaptigindan beri takip ederdim.çok üzüldüm resmen.
Allah gani gani rahmet eylesin.mekani cennet olur insallah...
doktor abi şuan bi iki sitede ''kesin ölüm sebebi açıklandı ; astma bağlı kalp krizi'' şeklinde haberler var , doğrumudur?Adli vakaa olduğu için yorum yapamıyoruz şuan demiştiniz o durum hala geçerlimi?Yoksa o sitelerdeki haberlerde kesin değilmi hala?
Yok uyusturucu kullaniyormus, yok evli bayanin arkadasinin evinde ne isi varmis vs,...Yaw size ne ? Diriye sayginiz yok bari oluye saygi gosterin !
Allah rahmet eylesin...
aklı selim insalar vardı sevdigim,adamlar mantara baglamıs. ayrıca konununda günü dolmuş bence 1gün yeterde artar...çünkü mala baglandı.
Toprağı bol olsun..
Adli Tabiplikten ben kati ölüm raporunu görmedikçe şu sebepten ölmüş diyemem, Adli Tabiplikteki arkadaşlarımı arayıp yarın öğrenicem bende merak ettim ancak bu bilgi paylaşıma açık bir bilgi olmayabilir şüheli ölüm durumlarında eğer soruşturma açılacak bir durum ortaya çıkarsa benimle bile bu bilgiyi paylaşmayabilirler...
Allah'ın rahmeti üzerinde olsun.. Çok üzücü :(
(çok enteresan yorumlar var yazılan hala, daha iyilerini görmek istiyoruz)
yorumları okumadım ama gerçek şu hayat ne çoook uzun nede çok kısa iyi yaşayın
allah günahlarını affetsin rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun :(
üzücü haber yaa yazık oldu ufacık cocugu daa kendi genç :( mekanı cennet olsun hayat dolu biriydi
şuan tüğlerim diken diken nedeni her ne olursa olsun allah rahmet eylesin !