100-200 ölçmüyomu bu şimdi?
Printable View
100-200 ölçmüyomu bu şimdi?
baya sağlam bişeye benziyo arkadaşa söliyimde yüklesin iphone'a lazım olur :D
1500 liraya telefon alıp 12 dolara fazla diyosunuz ayıptır :)
1 den fazla telefonda kullanılmıyor dme?
misal aldık yükledik. telefon bozuldu. başka telefon aldık bidahamı ödeme yapıcaz?
yani bi satın alma ile 5 telefona kurabiliriz? :D
Hayır :D
kendi apple store ID'ni kullandığın kendi telefonuna 5 defa kurabilirsin :D
Applestore ID aynı anda farklı telefonlarda çalışmıyo :D
Jail Break yapılmış telefonlar için süper bir site
apptrackr » home
Beğendiğiniz herşeyi bilgisayara indirip telefona atabiliyorsunuz. Bunun için bilgisayara iFunbox indirilir ve aşşağıdaki işlemden sonra ifunbox aracılığı ile bilgisayara atılan dosyalar sürükle bırak yöntemi ile iPhone'a atılır :)
2- afc2add:
Cydia açılır,insanelyi Repo'sunda bulunan afc2add kurulur ve Bilgisayardan erişim için izin verilmiş olunur. ifunbox ile bilgisayar üzerindeb USB kablo ile bağlanabilirsiniz.
Veya kablo mablo uğraşmak istemeyenler bu yöntemi kullanabilir
1. iFile:
iPhone ve Bilgisayar aynı Wi-Fi ağına dahil olmalıdr, iFile'ı açıp Wi-Fi simgesine dokunduğunuz zaman WebServer üzerinden iPhone'a bağlanmanız için size bir iP numarası verecektir. Bu iP numarasını Bilgisayarınızda mevcut Webbrowser üzerinden Adres satırına girmeniz yeterlidir.
Atmak istenilen Program ise:
/var/mobile/Documents/Installous/Download klasörüne atılarak Installaous ile yüklenebilinir.
Yada iFile içerisinde yükleyici ile açmak yeterlidir.
iPhoneYardim.net
Çok güzel bir forum. Telefondaki özelliklerin suyunu çıkartarak kullanmak isteyenlere tavsiye ederim :)
YouTube - Kanal von TechTurkey
2008 de oylesine bir video cekmistim , bu sekilde basliyorsun , tabi doldurup kaldirmakta ve trafiksiz duz bir yol bulmakta fayda var . ben oylesine basmistim 0 dan .
koray bütün sayfaları okumadım abi, bişi sorcam blackberry içinde varmı bööle bi uygulama biliyormusun??
jailbreak de sources a ne yazmak gerekiyor bu programi bulmak icin?