Yakın bir arkadaşımız yarın işbankası çağrı merkezi için iş görüşmesine gidecek daha önce bu görüşmeye giren yada bununla ilgili bilgisi olan arkadaş bizle deneyimlerini paylaşabilirmi neler soruyorlar neler istiyorlar gibi..
teşekkürler..
Yakın bir arkadaşımız yarın işbankası çağrı merkezi için iş görüşmesine gidecek daha önce bu görüşmeye giren yada bununla ilgili bilgisi olan arkadaş bizle deneyimlerini paylaşabilirmi neler soruyorlar neler istiyorlar gibi..
teşekkürler..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
geçen pazartesi girdim işe girdim cagrı merkezine diksiyon ve konuşma sesine dikkat ediyorlar iş bankasında giren arkadaşıma tekerleme verip tekrarlatılar böyle alıyorlar giricek kişiye allah kolaylık versin kolay iş degil wallhi ama ben girmedim iş bankasına başka bi şirkete girdim![]()
güncel.........
1ay olmadı sanırım,bi arkadaş sevgilisi için aynı konuyu açmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Oradada yazılmıştı,konuyu açan arkadaş görünce yazar umarım yada bulabilirseniz net sorular nasıl bilgi alınabilir.
Bende bankada çalışıyorum fakat farklı bölüm;çağrı merkezinde öncelik düzgün konuşma-pratik zekadır.Tek mülakat ile olacağını sanmıyorum,bir kaç evre ve testler olacakdır.ee ıı gibi duraksayarak konuşmamaya dikkat edilirse çok iyi olur.
Bankacıyım ama çağrı merkezi olayı biraz farklıdır diye düşünüyorum.
Görüntü ve davranışlardan ziyade diksiyon, ses tonu ve sabır önemlidir.
bankacılığa 4 sene önce çağrı merkeziyle başlamıştım, mülakatda sorulanlar ve yapılan testlerden ziyade, oraya çağırdıkları telefon görüşmesinde kişiye notunu verirler..
herşey orda sonuçlanır aslında
size mülakat bilgileriniz verilirken, çoktan sonuç belirlenmiş olur...
heleki ilgli firma KRM ise şuan duurmu belirlenmiştir![]()
Seyyar Tayyar
eşim bankacıydı 4 sene calıstı...ben şu kadar söyleyeyim, aman diyeyimm..insanın sabrını haddinden fazla zorluyorlar..not : eşim cari hesaplar bölümündeydi
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)