ARKADASLAR BENIM USTA BIRLIGIM 5'inci Zh. Tug. 1'inci Hd. A. 1'inci Hd. Tb. 2'nci Hd. Bl. K.lığı
AKÇAKOYUNLU GAZİANTEP BUKADAR KISALTMA KOYMUSLAR BULAMADIM VALLAHI YERINI BILEN VARMIDIR BURAYI NASILDIR NE DEGILDIR.
ARKADASLAR BENIM USTA BIRLIGIM 5'inci Zh. Tug. 1'inci Hd. A. 1'inci Hd. Tb. 2'nci Hd. Bl. K.lığı
AKÇAKOYUNLU GAZİANTEP BUKADAR KISALTMA KOYMUSLAR BULAMADIM VALLAHI YERINI BILEN VARMIDIR BURAYI NASILDIR NE DEGILDIR.
alt devre ayık ol ben çarşıdayım sen askeriyede yardır king stayla ahahahabenmi yardırıyım benmi gidiyim nöbete harun bu şafaktan sonra
yazıcı olmak ayrı bi dünya yaaaa
hadi bi şafak söyliyimde serinle birazcık $ 379
sen kalk erzuruma askere gel techturkeyden adam bul şans işte =))
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
gülüm bu yaştan sonra ne uğurlaması yaaöyle konvoylar falan artık bize göre değil
ama yakın zaman içinde bi cuma yada cumartesi gecesi KUMKAPI org. düşünüyoruz uygun fiyatlı çalgılı çengili![]()
neolsun abi yaa çarşıda takılıyorum hastaneye gitmiştim MR çektirmeye ordan çarşıya geçtim takılıyorumsizi bekliyoruz abi alt devre gelsinde çek pas'a yardım etsin aahahahaa
valla abi ben rahatım yaa burda çok şükür okadar bi zorluğu yok. yazıcı oldum. sadece tek sorun nöbet kulubesine sığmıyorum 2metre boy olduğu için ahauhauahauha
belimdede fıtık olduğu için hem hücum yeleği , çelik başlık bide 2 saat çaprazda durma olayı olunca belim ağrıyo okadar.. diğer normal askerlerde rahat abi yaa sadece sıracılık var sabahları koğuşlara falan su basıyolar çek pas yapıyosun bilindik mıntıka olayı. ama ben yazıcı olduğum için girmiyorum kendi odamı temizliyorum =))) ama abi hiç görmediğin kadar saksağan adam görüceksin gidince okadar diyim ben sana. bukadarmı olur yaa diyip gülüceksin zaman geçer zaten onlara bakınca içimden diyorum bunun bittiyse benimde biter =))
ÇağLAR
hahhaha çek pas heee![]()
olum eğitimdi spordu falan o işler nasıl oluyo nanbenim g.t göbek kaldırmam baya zor olacakta
![]()
tüfekli tüfeksiz haraketler var abi eğitim yaptıran komutana bağlı valla tınlamazsa zor olmaz ama illa nizami olcak diyosa ( bizimki gibi ) süründürür yapamayanısadece sabahları oluyo zaten abi. sanada çıkarsın hastaneye spor yapamaz alırsın olur biter yaptırmazlar. seni zaten ayırırlar abi emin ol girmezsin bile.iştimadan sonra görevi olanlar ayrılıyo spor yapmıyo. güzel biyere alırlar seni. banada öyle diyodular. okadar kişinin arasında neden beni alsın diyodum ama buraya geldim hak verdim onlara
sana yemin ederim burda 2 tane komutan birbirine giriyodu. o diyo benim adamım olcak. o diyo benim yazıcım olcak
![]()
![]()
ÇağLAR
hahahha olum o kadarmı yaahani millet diyordu abi o kadar boş adam varki diye
pm atmıştım sana gerçi ama![]()
yaw o kadar askere giden gelen adam var şurada kimse tecrübelerini paylaşmıyor gidecek arkadaşlar için
birebir giden birisi şuraya yazsaya genel anlamda yeni gidecek olanlar içinB. Aktepe hariç
![]()
bence gider gitmez direk-g.tüm ağrıyo,başım ağrıyo.ben büyüğüm-yaşlıyım-onu yapamam bunu yapamam demeye bak abisi.acemilikte dahi ayrılacaksın-çünkü herkesin abisi olacaksın,ya yemek hanede görevli yada sen kafana göre takıl diyecekler,ama işte acemelikte çektiğini hayatında çekmezsin yinede...
sonrada usta birliğinde efendi efendi konuşursan ilk gün(bölük kom. alay kom. neyse çeker seni kenara çünkü) ya pc bildiğin için yazıcı ya haberci ya çavuş gibi birşey olursun.
zaten merak etme bir kaç tane kanı bozuk illaki çıkacaktır ama gidenlerin hepsi yüzünde tüy bitmemiş cocuklar olduğu için abi abi diye diye bitirirsin askerliği.
ben 3 yıl geç gittiğim halde bütün bölüğün abisi gibi geziyordum -ki senn varya
umarım jandarma ve batıya düşersin.(bu söylediklerim hep rahat yerler için çünkü)
doğuda ayrım yoktur batı kadar sanıyorumki....
hayırlısı-çok takılmamak lazım yani herşey farklı gelişebiliyor.
bitireli 1 yılı geçmiş 460 gün küfür ede ede nasıl bitti arkaya dönüp bakınca anlaşılmıyor...
acemi birliğinde yürümekten bıkarsın abiyürüyüş kararı sayılacak , say.. diye bi ses gelir ve başlarsınız 1-2-3-4 sol sağ ahauhauaha
yürümekten nefret edersin yemin törenine kadar
usta birliğindede gerçekten çok değişiyo bisürü boş adam oluyo onların arasında gerçektende ayırıyolar abi
böle amele seçer gibi diziyolar : sen gel sen gel
öyle seçiyolar resmen ahahahhaa
sonra görev dağılımın oluyo. sabah iştimadan sonra görev yerine gidersin öğlen iştimasına kadar iş varsa yaparsın yoksa oturursun yada nöbet varsa nöbete gidersin, akşam iştimasına kadar yine aynı. sonrada zaten genelde yat izni veriyolar. nöbetin varsa gidersin yoksa otur TV izle yada yat
hepsi bu
ÇağLAR
mmuştu-abisi senden dehşet gece çavuşu olur haaa şaka maka
kalkmayana basıcan tokatı --gagh lan nöbete diye---ahahahhahah![]()
valla inanın spor ve eğitim olayları dışında bana hiçbirşey zor gelmez diyorum
ama eğitimi sporu sıkı bi yere düşersem harbi işim zor
neyse ya rahatladım baya birde çağlar gerçi yazdı giderken amanaman bi çanta yapmaya gerenk yok sanırım dimi![]()
valla gıdenler umarım devrecılık olmayan bı yere duser.. yoksa ılk 6 ay zından olur tum trakya çanakkaleye kadar usta bırlıklerı korkunc kotu oraya dusenler yuksek bıyerden atlasınlar![]()
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
abi arkadaş anlattı askerde komutan sormuş kimin ehliyeti var diye sazanlar atlamış benim var benim var diye sonra komutan alın bakalım şuradaki el arabalarını gelin benimle deyince diğer askerler kopmuşlar o yüzden nherşeye atlamamak gerekir
IMPOSSIBLE IS NOTHING
direk sürgün yeribizim acemilikte yerler açıklanıyodu. manisa genelde batıya verir çorlu-tekirdağ-kırklareli-istanbul-kıbrıs
açıklanıyo işte tekirdağ falan seviniyolar. bize yani doğuya bi geçtiler
şırnak - hakkari - tunceli - erzurum falan millet böyle oooofff falan demeye başladı batıya düşenler. komutan dedi lan geyikler hiç offlamayın onlar sizden daha rahat eder. siz sürgün yerine gidiyonuz
![]()
ÇağLAR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)