öncelikle dynoya maşAllah...
pardon hangi kprolu ctryi geçiyo bu setup yada ne kadar konuya hakimsin...
Printable View
evet benim ve eğer bi aracı kesicisinden önce geçiyosam geçilmiş sayılmam, hayır biz denerken yanımdamıydın bilmediğin konu hakkında yazmanı doğru bulmadım yada madem hakimsin konuya doğrudur nerde nasıl gidiyoruz biliyosundur şimdi white rs in suanki speci kpro ctrden hızlımı...
Hayır çok yavaş. Hatta o kadar yavaş ki ben aşağıdaki videolarda halisünasyon mudur ne zıkkımdır ondan görüyorum. Hanım da kaç defa dedi akşam vakti içme şu bitki çayını diye halüsinasyon gördürüyormuş.
s2000-typer-white clio rs downhill rolling - Car Videos on StreetFire
White RS vs Skn TypeR - Car Videos on StreetFire
skn typr vs white clio rs - Car Videos on StreetFire
Bu arada ben Kadir üstadın 220 den sonra iddialıyım dediğini hiç duymadım. Sen daha yakınındasın belki sen duymuşsundur:soru:
Senin veya başkasının arabasını yazmamış dikkat edersen kpro ctr yi demiş.. ki geçebildiğini dünya alem biliyor benimde iddam karşı tarafın kesicisine kadar geçerim tarzında değil..Sen her yazılanı üzerine alma ..EE Rs te piston dahi olmamasına rağmen denedin nasıl gittiğini gördün o yüzden ben çok eminim kpro ctr yi hatta daha yüklüsünüde geçebileceğine o yüzden sorun yok...
Mertcan Bora konuyu alevlendirmedi güzelce kpro typerı geçebileceğini yazdı ..Buna inanmayan varsa kendini kandırır burda setup konusu geçmiş.. Skn ye yürüyo yürümüyo dememiş..White RS kpro typerı geçemeyecek kadar gidiyomu gitmiyomu ..Haa siz inanmıyosanız ben s2k olur typer olur başkası olur denemelere devam eder videolarını koyarım abicim:icon_tup:
Abi ben Senin RS gitmi demedimki
Bence Ankara nın en hızlı atosferiklerinden tartışmaya gerek yok.
Ama bi gerçek var bence gökhan ın arabası yürümesi gerekenden daha az gidiyor afr si belli :)
guzl hızlı arabalar olsunda gerısı onemlı degıl :)
Üstat gerek yok forumdan konuşmaya. Aynı şehirdesiniz. Çıkar denersiniz işte dimi. Hayır millet hala senin RS ' in son limitlerde olduğunu düşünüyor. Halbuki bilmezler ki sen hala eski rezalet afr si olan bir yazılımla yürüyorsun. Ama az kaldı. Cihaz geldi. Sen de son setupına göre yazılımını güncellet ondan sonra tatlı tatlı denemeler yaparsınız sevgili Ege kardeşimle. İsmi Gökhan da olabilir. Karıştırıyorum bu aralar çok yaşlandım...
hepinize atar, hadi deneyek. :)ahahahaha. ortalık kızışmış kömür atayım dedim :)
maşallah selçuk güzel değerler
ankarada kaçtane typer varki kprolusu olsun kprosuzu olsun...
SKN hala eksik aklı başında olan herkes bunu biliyor...ayarı kayarı yapılınca asıl sağlıklı denenir görülür...
benim asıl garibime giden sürekli alakasız konularda SKN'nin adının geçmesi...
ne sknymiş arkadaş:D
Bence uzatmaya gerek yok
Çıkılır denenilir ortaya videolar dökülür
En güzel cevap böyle olcaktır
La saçmalamayın olm adam skn mi yazmış ..bu ayarla kpro typerı geçiyo geçer demiş ..kendiniz soktunuz skn yi muhabbetin içine daha farklı farklı şekilde girerek konuyu dallandırmayın şunu, White RS bu şekli ile bize yetiyor kısa zamanda yapılacaklar ile çok daha hızlılara yetecek
Konu çok dağıldı :)
Clio RS olunca hep böyle oluyor :)
konuya VE RS dışında yazanı BAN larım bak soleyım
VE ye saplicam :D hemde ARP ahahahah
aytuğa ve renositesine şimdi screen yaparım bu gece cıkmanı sağlarım bak :D
Öncelikle maşallah güzel sonuç ...
yalnız yazılım ile yüksek devir çeviricen diye bir şey yok tam tersi yüksek devir çevirirsen zaten yavaşlarsın, bahsi geçen yazılımda 3-4 boy kadar ileri götürüyor aracı ha bazılarındada pek bi etkisi olmuyormuş heralde... 45 yanakta etkili bir işlem ama bence "sağlıklı" iyi giden yazılımlı bi rs i geçmeye yetmez, en iyi ihtimal yakın giderler bu speclerde...
selçuk hoşaflarla deneyip yazılıma gerek yok yazmışsın o da iyi hehe :D
şaka bir yana, maşallah gayet iyi çıkarmış..
dynonun doğru kullanım amacı eğriyi görmek ve before/after yapmaktır, bunu unutmamak lazım. ne fabrika bunu aracı üretirken bu dynoda ölçtü. ne ankarada modifiye eden bu dynoda ölçtü. ne başkası. hatta arka arkaya 2 çıkışta bile farklı sonuç çıkabilir dediğimde olur mu öyle şey diyenler oluyordu, bu ona da güzel örnek olmuş :)
Yazılımın net 2 boy ileri götürdüğünü biliyorum ama fantezi yapıyorum
Yazılımsız böyle saf - sade bir şekilde en iyi yürür benim için
Güzel bir örnek dediğin gibi
Çoğu RS çi 163-165 lerde kalırken benimkinin 185 çıkması onur verici oldu :)