değişmeden düzelecek durumda değil mi?
bence sanayide iyi bi kaportacıya bırak arabanı. onlar düzeltsin hem parça değişmemiş olur hem de parça yerine paranı alırsın.
Printable View
değişmeden düzelecek durumda değil mi?
bence sanayide iyi bi kaportacıya bırak arabanı. onlar düzeltsin hem parça değişmemiş olur hem de parça yerine paranı alırsın.
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin yan sanayi malları Tüv belgeli falanmıymış nasıl izin vermişler anlamadım nasıl düdüklesem diye bakıyorlar adamlar öyle birşey varsa serbest bırakılma gibi o zaman bütün sigorta şirketleri yan sanayi malı bırakın çıkma parça bile takarlar ruhumuz duymaz nasıl olsa ucuz maliyetlerde arabayı çıkartacaklar ve bu işten baya bi kar ederler heralde o kullanacakları yan sanayi malın kartondan farkı yok zaten ha takmışssın ha takmamışssın motora su girmesin diye takılır sadece..
hani ayna cam falan olsa anlarım da kaput sonuçta hayati bir parça ve kaza sırasında insan hayatı için önemli bu nedenle diyorum gidip dava mı açsam ? kaybeder miyim davayı diye korkuyorum..
tamir ettirmeyi düşündüm de içime sinmiyor 30-35 cm lik bölge kat kat katlanmış durumda, yaptırsam bile eskisi gibi olamz..
kaput çamurluk kapı sacı vs vs ben bunları düzelttirmeden yana değilim varsın değişsin millet arabanın aa parçası değişmemiş demeyi birşey sanıyorlar bilmiyorlar ki bi kazada dahada fazla içeri girecek bu gibi parçaları orjinaliyle değiştirmek en mantıklısı çektirme macunlama yöntemi yapılan parça mukavemetini kaybediyor.siz serviste kendi paranızla yaptırıp faturayı kestirip sigortadan parayı talep ettiğiniz taktirde mike mike vermek zorunda diye düşünüyorum.
Exper gelip bakmadan yaptırırsan sıkıntı olabilir.
Eksper Geldiği Zaman Tutsun Parça Raporunu
Ben Kendi İstediğim Yerde Yaptırıcam Ve Bana Orjinal Parça Ödeyeceksiniz Çünkü Tedariği Mümkün Ve Bahsettiğiniz Yasalarda Tedarik Yoksa Diyor..Diyeceksin
Açıkcası Uğraşacaksın Kastırmadan Olmaz Ama Cidden Allah Belasını Versin O sana çarpanın burda kendım gerıldım uzuldum
çarpandan ziyade sinir olunacak esas sorumlu hürsigorta.. kaza sonuçta bilerek isteyerek yapılmaz, çarpan kusurlu ama hürsigorta'nın yaptığı şerefsizlik..
İyide adam alkollü adamın sigortası para vermezki, alkollüyse sigorta devre dışı kalmıyormu ?
evet adam alkollü ise ki alkollü sigorta tek kuruş ödemez diyebiliyorum bende..
o bahsettiginiz kaskoda gecerli fakat o bile karşının masrafını oduyor ama kendi arac masrafına karısmıyor..
bu zaten zorunlu trafik sigortası karşıdaki insanların mahrumiyetini gidermek için yapılır..o yuzden senin ne şekilde oldugun onemli degildir.
Yok böyle bir şerefsizlik. ne demek biz orjinal parçanın parasını ödemeyiz.
bencede exper geldiğinde kullanılacak parçaların orjinal olmasını iste ki zaten orjinal parça sıkıntısı olmayacaktır ve mike mike ödeyecekler. ekstra olarak serviste orjinal parça sağlayabiliriz derse problem olacağını sanmıyorum.
Bir iş düzgün gitse;güzel sonuçlansa bu ülkede şaşırıcam resmen..Geçmiş olsun;inşallah orjinal parçalarla halledersiniz