Arkadaşlar daha önce herhangi biyerde yazıldımı bilmiyorum çünkü denk gelmedim.Sorum şu; Çatlak egzost manifoldunun bi zararı varmıdır ? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Arkadaşlar daha önce herhangi biyerde yazıldımı bilmiyorum çünkü denk gelmedim.Sorum şu; Çatlak egzost manifoldunun bi zararı varmıdır ? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Arabada Vtec varda bizmi açmıyoruz![]()
ses bozuk cıkar kacırma yapar baska yoktur kanımca yada kacıran yerın etrafındakılere zarar verebılır karartır yada sıcaktan zarar verebılır
gidişatta etkilenir eğer sıcaklık artarsa kaçaktan çıkan gaz yakın bölgelerde zarar verebileceği yer varsa eritebilir
körler sağırlar
gaz çıkışı düzensiz olacağından ötürü sübaplar saçmalaya başlar bu da yanmanın verimsiz olmasına yol açar, dolayısıyla aşırı yakıt tüketimi gerçekleşir vs vs..
güç düşer, gaz arabanın içine yol bulursa girebilir bu sebepten uzun yolculuklarda zehirlenme riski artar. solunan benzinden dolayı beyinde hacimsel ufalma olur. gözü bozar. ses rahatsız ederek strese sokar. çevreyi kirletir.
utku selamoğlu
Hazır konu var dün gece biraz sıktık rexle aksam eve geldim araba parpar calısıyor aradım egsozcumu daha öncede basıma gelmişti hıdırn ordan 2ye düşüyor sonra teke düşen baglantı noktasındaki conta eriyor kırılıyor bişeyler oluyor celikte koydum farketmedi dun gece baktım yine aynısı ?
Zararları yine aynımı çekişte düşüklük fazla yakıt ?
başıma geldi aşırı güç kaybı ve çok benzin yaktı
Ya bnm de manifolt kaçırıyor. baya baya kaçırıyo. duman atıo motora doğru. ve arabamın çekişi o kadar düşti ki anlatamam. ama bana bunun manifolttan olmayacağını güce etki etmiceni sölediler. bende burda kafayı yiyorum arabada ne sorun var diye. enjektör büyütmeye kadar gittik yani düşünün.
cidden performansa etkisi çokmudur dip gazda devir doldurmada ?
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Bnm manifolt catladı ama ordan kaçırıyomu bılmıyorum. birde manıfolt ve egzozun bağlı olduğu flanşın vidası kırılmıstı ordan kaçırıyo. vida attk ama uymadı denemelik yapmıstık. tam ordan kaçırıyo.
demek etki edio bnde kafayı yiorum bu araba neden gitmio diye. güç artışı beklerken kaybı yaşadık. sinirlerim altüst oldu kaçgündür bu yüzden
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
bende gaza asıldıgım zaman ıcerıye eksoz dumanı kokusu gelıyor acaba bu yuzden olabılırmı.gorunurde bısey yok ama.
Bnm görünürde şu şekil var kaput açıkken gaz verdiğimizde egzoz gazı yükarı doğru geliyor hemde baya gelio öle küçük de deil.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)