Çalındığında şok olmuştum bende. 14 sac jant, bayat bridgestone b391 lastik. Napacaklarsa artık.
Printable View
Çalındığında şok olmuştum bende. 14 sac jant, bayat bridgestone b391 lastik. Napacaklarsa artık.
Bütün dobloların bi yokluyolar kuzen:D Yeniyede dikkat:D
Yenide çalmaları çok zor kuzen =) Fiat yeni anti-thief stepne sistemi geliştirmiş =)))
Yuhh bende ilk defa duydum bunu.Ulan bukadarda serefsiz olamaz bir insan yaaa:S:S
Bagajda tesisat varsa 2 tane 30Cm bas falan varsa stepnenin arabanın altında olması avantaj oluyor ama başta türlü bi avantajını görmedim ben :)
herşeyi yaparlar bu devirde..
Madem öyle şu ufak jant ve lastikli stepne'lerden almak lazım 1 tane 80'i geçemiyorsun o kadar
http://img462.imageshack.us/img462/9...raf0018uj9.jpg
bagaja koymak kolaydır :)
Unuttuğum anılar aklıma geldi valla.
1998'De sıfır mitsubishi canter almıştık.Toplamda 3 sefer falan çaldılar.Hatta zinciri demir makasıyla keserek.Bizde artık kapalı kasada yer ayarlamıştık.Hep oraya koyuyorduk.Ama araç anadoluya mal satmaya gittiğinde her zaman kasada yer yok diye tekrar araba altına alıyorduk.Azmı uğraştık sök tak sök tak =)
bizde bagajda taşıyoruz artık fiorinoda ama eşya taşırken küfrü basıyoruz bazen ön tarafda seyahet ediyor bizle :D
ne kadar şerefsizler ya.ne götürsem diye düşünüyolar artık.
bizim şirkette fiorinodan götürdüler arkadaşında mitsubishi kamyonetten