Arkadaşlar kangalımız çalınmıştır. Bulmamız için ne gibi kurumlara başvurmamız gerekiyor
Yardımcı olabilecek birisi varmı ? Ayrıca çevre illerede satılmış olabilir belki gören duyan vardır
![]()
Arkadaşlar kangalımız çalınmıştır. Bulmamız için ne gibi kurumlara başvurmamız gerekiyor
Yardımcı olabilecek birisi varmı ? Ayrıca çevre illerede satılmış olabilir belki gören duyan vardır
![]()
gecmis olsun insallah bulunur.
kac aylikdi bide sanirm egitiminde sorun var kendini caldirmis olmasi enteresan geldi bana
evet bizim sitedende 3 farklı iyi cins köpekler çalındı. çalıp napıyorlar anlamış değilim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
safkan kangallarda cok değerli ve fiyat olarakda pahalı köpekler.. üzücü gerçekten, geçmiş olsun, umarım cabucak bulursunuz
umarım bulunur
çok geçmiş olsun inşalla bulunur, benim köpeğimde çalınmıştı daha sonra kırklarelinde bulmuştu jandarma. daha sonra komutan bende avcıyım bi hafta ava gidiyim şunla dedi eyvallah dedik haftaya köpeği almaya gittiğimizde şerefsizin tayini çıkmış giderken köpeğide götürmüş :@
buldum ağrıya gitmiş dedi en sonunda pes ettik kısmet değilmiş deyip yeni bi yavru alıp onu eğittikki çalınan köpek ingiletereden gelmiş bi köpekti pasaportu kulağında çipi filan olan değerli bi arkadaştı![]()
çok çok agresif olmazsa veya çok iyi eğitimi olmazsa yemez hırsızı filan daha dogrusu nası yaklasıclagını bılene hiçbişey yapamaz
geçmiş olsun yakınlardaki çocuklara sordurun kesin gorurler birinin elinde![]()
İlker G.
geçmiş olsun :s bunu calmakta yani ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)