tak la ivan güzel olur :D
bir tane araç içi video varda yasin isterse eklerim :)
bu arada erhan abi nişan var dediler geldik hiç oynamadın :D
Printable View
mehmetle konustuk deneyelim bi yere kaybolma dedim otobana gelen olmadi pecoyla bahdrn arabasini denerken gordum sadece evet murt tadim yoktu ama hicbir bir sorunda yoktu
biz geldik işte daha ne getirek oyun havası cd si vardı bi :DD
uğurcan nerde fotoları soruyor herkes bana benle alakası yok :D
Fotolar 1 ay sonra gelir :D Benim acemi birliği zamanlarım biterken :D
ekle kardeşim ekle ne olacak sanki :) ben de merak ediyorum zaten biz çekemedik.koy da izleyelim.
ama ben bazı arkadaşlardan bi kaç söz duydum canım sıkıldı. leon fısmış ya gitmiyormuş falan dediler. olmadı öyle. conta güzel kaçırıyordu ve ciddi basınç kaybı vardı.otobana çıkarken aklımda bile yoktu basmak.buna rağmen bastık. typer ın da nasıl gittiğini unutuyorlar sanırım :) ama zevkliydi. teşekkür ederim kamer. denemeleri burda tekrarlayalım isterim
:icon_tup:
Ayıp etmişler yasin valla sesinde bi gariplik vardı zaten aracın kaçakdan heralde maşallahı var yoksa
,ekleyim ozaman :)
sesteki gariplik external westegate ten kaynaklanıyor.o yüzden her zaman patırdama çıkıyor :) eksoza bağlatmadık biz onu ses çıksın diye... ama onun haricinde turbo ile manifolt arasından kaçırıyordu. cırlama sesi vardı.bir kaç kez farklı devirlerde denemek lazım kaçaklar olmadan :)
çözümü deneyerek bulmaya çalışıyoruz. en büyük manifolt kaçağını hallettik çok şükür buna bir çözüm buluyoruz bakalım bu hafta yapılacak inşallah. bir de external westegate i çıkarıp EVC yi iptal etme durumum var. ayarını yapamıyoruz. bilen yok malesef. istanbuldayken ayarı güzeldi ama birisi oynamış saçmalıyor şu anda.
bu arada adanadan merisne satilan otomatik cvc si R kimde kim cagirdi onu tanismak isterim
benzinli gibiydi seside external wg iyi olmuş ozaman :D
evc ayarlanır heralde yaw bilen vardır hiç olmadı manual ini indir bi bak netten :)
EVC nin kullanma klavuzu falan herşeyi var da işlemler birbiri ile bağlantılı birkaç basamaktan oluşuyor. o yüzden anlamak ve ayarlamak zor. istanbuldaki ayarı ile kalsaydı 2.5 falan basıyordu.tabi kaçak da vardı o da kayıpta etkili ama kaçaktan önce de ayarsızdı. bi bakalım ya kullanamazsam sökecem normal westegate takacam.ses çok güzel ama gitmesi daha önemli :icon_tup:
tabiki bir soruşturalım bakalım bizde evc yi :) daha rahat olur onu çözersen araç içinden
Foto day diye baslik acildi foto yok:(
lan foto makınasını getırsen bı dert getırmesen baska dert:D
arkadaşlar acele yok fotoları çeken arkadaşın biraz işleri var atacak yakın zamanda az daha sabır
Yasin evc ayarına bi bakabilecek biri zor Adana'da evc kullanan tolga abi var ona bi soralım ;) turbonun saplamalarini da hallettir sen bi wg kalsın bakalım biraz ;)
fotolar burada
http://www.techturkey.com/forum/foto...ma-aksami.html
Aksam gel o zaman ekşın var
ekşın var demişin ama ben yeni okudum valla. ne iş :))