yer olarak kipanın otoparkı nasıl gençler dıgerı gıbı
hehehe hocam ben bu ders girmesem
samet düştümü yok ya![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Perşembe cuma güneşli gösterio c.tesi yamur gösterio ama Tahmin tutarlılığı 1, 2 ve 3. Günler için %86-90, 4 ve 5. günler için %65-75 civarındadır.
sametin arabayı almak isteyen arkadaslartlf ile lütfen görüsme yapmayın küfür eder
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
yer en son yazilacak apachiler duyup gelmesin sonra polisle derde giriozbu arada honda akbayrakta tanidik lazim sanziman yagi (honda atf z1)alamadim killik yaptilar disari satmioz die adanaya gitmeyeyim onun icin
45tl degisme parasi vereyim die satmadilar istanbul ciftkurtlari aradim verebiliriz dedi adanada zaten tanidik
yer konusunda sımdılık acıklama yapmıyoruzapachi genclik akın etmesin lütfen
zamanı gelınce özel msj atacaz
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
sız bulamadınız ben kendıme rakıp buldumufuklar ızmırden typer getırıor buyuk ıhtımal onlarda olacak.tunca da salı gunu gelıcek yetısemedı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)