yarın bakacam kalmışmı kalmamışmı :)
Printable View
yarın bakacam kalmışmı kalmamışmı :)
bu vatanda guzel fırsatlar oluyor bence surekli takip etmekte fayda var
kardeş hepsi satılmış hiç kalmamış.led falanda vardı:(
Cumartesi aldım çet . Samsung 40c650 pörfek :D
ceskin cok saolasın sende :)
samsung 40c650 1470 gibi bir rakama aldım gayet memnunum.
Samsung ................... :D
Tek geçiyorum ona birde lojitec z 5500 ilave ettinmi harici hard diskide bluray filmle donatırsan yemede yanında yat evde oturmak keyif vermeye başlamıştı o şerefsizin evladı lcd yi çalana dek .Samsung 40c 650 eger 300 400 daha fazla verebilirsen samsung 46c650 öneririm şiddetle o paralara mükemmele yakın bir cihaz bulursan mutlaka al .
Bu arada oturdugun yerden tv nin uzaklıgı ne kadar mesafe olarak ?
bende samsun 40c650 düşünüyorum fakat 40'' küçük duracak gibi geliyor bu yüzden gözüm 42'' lg'ye kaydı. şu modeli hakkında ne düşünüyorsunuz
LG 42LE5300 LED TV Fiyat En Ucuz Uygun Televizyon Modelleri ndirimli Taksitli Kampanyalar Fiyatlar Servis
alican yaşarın çaldırdığını kovala yarı paraya gelir :D
Mac izliceksen 100hz olsun kalite dersen siralama bana gore
Sony
Lg
Samsung
Philips
Vestelde iyidir paneli lg ye ait cunku hem servisi digerlerine gore yaygin
Ama bana sorarsaniz sony pahali paran varsa sony normal dusunuyorsan samsung al derm
led tv ler lcd den daha iyi değil öncelikle bununla yola çıkın. zaten led tv dedikleri led aydınlatmalı lcd tv. aldanmayın yani kelimeye.
bunun dışında lg iyidir falan filan ama samsung un işlemcisi ve görüntü işleme teknolojisi çok daha iyi. led lcd tv de insanların yüzü daha bir beyaza yakın çıkar bu arada. normal insan yüzü rengini hangi tv de görüyorsan o tv yi tercih edebilirsin.
diyelim ki illa lg ve led lcd tv olacak yani normal lcd tv olmayacak o zaman elektronik marketlere bak çunkü 42" ve üstü lg marka led lcd tv alırsan 1 senelik digitürk hd paketi hediye olması lazım. bunu herkes yapmıyor o yüzden bunu araştır derim illa lg olacaksa.
herkese merblar...
6 yıldr vestel in yetkili servisinde çalışıyorum...lcd lerde kesınlıkle vestelı tavsıye ederım...bırde hd yayın aldımı tadından yenmıyor...
HAcı 1630a aldım teknosadan cumartesi antaresdeki mağazasında kampanya varmış meğerse daha otoparkdan çıkmadım led-lcd vs alan gidiyo 2şer 3er:D dedim ne oluyo acayip sıra vardı + kapıları kapatmışlar :D bi anda bişey oldu anlamadım :D:D kendimi okanla içerde buldum millet bildiğin yağmalıyordu tv leri:icon_tup:
bu arada cihazın performansı çok iyi.