arkadaşlar vatani görev için tekrardan izmire geliyorum.pazar günü 10.55 - 11.00 gibi hava alanında olucam yanlız manisa ya geçicem.hava alanından otogara nasıl geçebilirim?bilginize ve fikirlerinize ihtiyacım war haber bekliyorum..
arkadaşlar vatani görev için tekrardan izmire geliyorum.pazar günü 10.55 - 11.00 gibi hava alanında olucam yanlız manisa ya geçicem.hava alanından otogara nasıl geçebilirim?bilginize ve fikirlerinize ihtiyacım war haber bekliyorum..
otogar dan gazıemır dolmusuna bin .gazıemır tansasın onunde ın kardesım .orda bızım gewrekcılerden bırısıne sor sana sarnıc dolmuslarını gostersın .dolmuscu senı tam okulun onunde ındırecektır.hadı sımdıden basarılar.malıyetı izmir sınırlarına gırdıkten sonra .....3,50 ytl...
En basit tarifi yapmıssın Alper abi![]()
arkadaşlar izmir karataş semtinteyim.beraber vakıt gecırmek tanısmak ısteyen olursa katılabılırız.cep:05317833669 not:2 arkadaşız..
arkadaşlar herşey için teşşekürler alper ayrıca gösterdigin yakınlık paha biçilemezdimersine bekleriz her zaman....
Çok emin olmamakla beraber. İndiğinde otobüs hatları var direkt iç hatlar önünden kalkan. Otogara kadar giden olacaktı orda.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Havaalınında direk otobusler kalıyor 204 numaraydı sanırım otogarın içine giriyorlar hemen kapıdan çıkınca görürsünüz zaten..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)