ANKARADA BBS MODELLERİNİ BULABİLECEGİM BİR YER VARMIDIR ORJİNAL OLMASI LAZIM.. HERKOYA YOLLUYOR HERKES AMA ORDAKİLERDE BELLİ LM YERİNE LUFF VSanKARADA nerde bulabiliriz E39 5 SERİSİNE LM ARIYORUZ
ANKARADA BBS MODELLERİNİ BULABİLECEGİM BİR YER VARMIDIR ORJİNAL OLMASI LAZIM.. HERKOYA YOLLUYOR HERKES AMA ORDAKİLERDE BELLİ LM YERİNE LUFF VSanKARADA nerde bulabiliriz E39 5 SERİSİNE LM ARIYORUZ
Dostum BBS orjinalleri çok fahiş etikete sahip.
Ankarada Orjinal BBS satan yeri ben de bilmiyorum,ama istanbulda war Orjinal BBS satan bir yer.
Fiyatları da göz önünde bulundurulursa Oraya gidip gelmek de koymaz BBS e o fiyaatı werecek olan insana![]()
Hocam yapıştır Replicaları gitsin, yakıştıktan sonra he Orjinal Olmuş Ha Replica...
Kaldı ki o kadar çok replica war ki; sen orjinal olsa da Replica Derleeeer derleeer...
![]()
abi csl replica aldık 3.5 ay oldu 2 defa tamir gördübu kadar dandik jant görmedim yani luff larında farklı olacagını sanmıyorum
![]()
walla benim kuzenimin araca da aldık 19" CSL; inan 4 ay oldu maşallah sıkıntı yok...
Uzun süre Replica Spoon jant kullandım, hiç sıkıntı çıkmadı.
Bir arkadaşın arabsına BBS RS replica taktık, bir çok arkadaşa da aynı janttan sattık,çok şükür onlarda da sıkıntı yok...
Yani sende bir şanssızlık war sanırım
Yine de sen replica al derim,ha paran warsa illa ki orjinalini al ama ona da replica derleeeeeeeer![]()
BBS, scc-shop.com
başkasının ne dediğinin ne önemi var
3 bin liraya 19 bbs de replikadır lm in 19 unun teki 2 bin liradan fazla yukardaki linke göre
BBS LM lerin 3.000 lira olma ihtimali olamaz
Suan evde degilim bende yurtdisi fiyat listesi var orda materyallerine ve kac parca olduklarina gore ayriliyor soyle soyliyim tek parca cast 19 CK larin tane fiyati 395 dolar yani seti 1575 dolara geliyor ki bu en ucuz janti diyebilirim..
LM en ust jantlarindan birtanesi ve 19 larinin tane fiyati 1.200 dolar civari yani 19 larin set yurtdisi fiyati 4.800 dolara geliyor ki Turkiyede daha pahali..
3.000 lira olanin orjinal olma ihtimali yok
unless you ride the beast
you wouldn't understand
bende geçenlerde tesadüfen yaşlı bi amcanın dükkanında görmüştüm bbs jant 15 4*100 çıktı
2 parçalı500 liraya aldım lastiklerle beraber Allah hepimizin karşısına
böle amcalar çıkarsın
900 e replika var gel vatandaş =)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
19 inç bbs lm orJ olanları 9,000 tl ye temin edebilirim yine lstersen replicası var 8,5/9,5 ön arka olarak var 1.750 TL olur gri-h.b-Siyah polish ve koyu füme olarak 4 rengi var
luff jantı öneririm kullandım şikayetim olmadı türkiye şartlarında yazık olur o verdiğin paraya benden demesi
BBS LM BMW E46,Z3, Z4,1 SERISI 19X8.5 19X9.5 DIAMOND BLACK DB sahibinden.com'da
bu dayıda ilan kesinlikle orjinal oldugunu iddaa ediyor
sağolasında replica düşünmüyoruz
Rafi abi replica ya pek sıcak bakmıyoruz da CH ın offsetlisi var mı yani arkası daha içeriye gömük gibi olanlarından orjinal![]()
![]()
birlas aklımda teşekkürler Baran abi![]()
Koydugun ilandaki janti Rafi abi 1.750 ye satiyor iste..
Orjinal LM ile yakindan uzaktan alakasi yok yalan soylemis sana..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
orijinal lm de bbs kabartması var bijonların oralarda ilandaki sahte
ama güzel bi sahte jantın lip kısmı basamaklı falan gerçeği gibi aynı![]()
BBS LM REPLİCALARI BUNLAR ÖNLER 8,5 ARKALAR 9,5 19 H.B RENGİNDEDİR
Uploaded with ImageShack.us
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)