çok güzel bir paylaşım
orda yazılanların hepsi osmanlıdır bugünlerede pek bişey kalmamıştır
abi 350 milyon osmanlı'dada türk sayısı 10 milyon'du.
Ayrıca şimdiki kötülüklerin ayyuka çıkmasının sebebi teknolojidir bence.Siz bize gençliğin haline bak dersiniz,biz küçüklerimizin halinden yakınırız bizim beğenmediklerimiz kendilerinden sonra gelenlere der falan bu böyle devam eder gider.aslında değişen hiç birşey yok.Böyledir yani teknolojinin gelişmesiyle gizlide bişey kalmadığı , bütün kirli çamaşırların döküldüğü için durum daha vahim gibi gözüküyor.ama nesiller hep aynıdır.büyüklerinden utanan gençlerde vardır.şahsi fikrim böyle![]()
Çoğumuz büyük şehirlerde yaşıyoruz ve özellikle İstanbul tam kurtlar sofrası.İstanbuldaki insanlarla anadoludaki insanı karıştırmamak lazım bence.Hala bir köye gitsek gene bu sölenenlere şayit oluruz eskiden olduğu kadar olmasada.İstanbulda herkez birbirinin gözünü oyuyor herkez çakal olmuş herkez kraldan cok kralcı olmuş.2 kuruş paraya cocuğunu satacak duruma gelmiş insanlar.Şayet İstanbul nıfusuna baksam ben yukarda sölenenlerin tam tersini sölerdim günümüz Türkiyesinde.
Çok güzel bir paylaşım gerçekten.
Düşündüm bazı şeyleri sorguladım dürüstlükleri, sadakati ve verilen sözün senet olduğunu.
Keşke olsaydı keşke yozlaşmasaydık kapalı bir kutu kalsaydık dünyada ama muhat oluç dürüstlüğümüzü kaybetmeseydik. Bazı yorumlar yeni sanırım türkler yeniden canlanacak gibi yorumlar vardı.
Ve iftiralar falan geçiyor zaten oradan çıkarttım yani
Ama türk olmakla çok gurur duyuyorum ve övünüyorum. ve okudukça kendimce verdiğim sözün arkasında duruyorum ve milletimizin çoğununda öyle olduğunu düşünüyorum lakin kendi menfatini düşünen hile işler çevirenler hariç
Biz türklere birşey lazım kendine gelmesi için diye düşünüyorum. illa başımız sıkışmasın kendileri silkelensin isterim ama artık öyle güzel şeyler varki herkezi koyuna çevirebiliyorlar en basitide Medyainsanların kafaları saçma sapan şeylerle dolduruyorlar bi raya koyuyorlar öyle gidiyor. Raydan çıkanı yani vatanının menfati için birşeyler yapmak isteyenleride ray a sokamıyorlarsa sokucak başka yerler yapıyorlar.
bir kez daha gurur duydum türk oldugum ıcın
çok gurur duyulucak bir milletiz inanılmaz bi geçmişimiz var
ama değerini bilemiyoruz malesef...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Türküm-doğruyum-çalışkanım ben buyum ve gurur duyuyorum![]()
Çok güzel ve gurur verici sözler her okuduğumda gururlanıyorum ve gururlanacağım...
Dipnot: Herşey aile ile başlar...
Edeple gelen, lütufla gider.
çok güzel konu olmuş gerçekten mükemmel tarihimizi gözler önüne seriyor bu sözler ..
"Türkler öyle bir millettir ki, Hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır."
[Adolf Hitler]
insan psikolojisinde bir insanın iyi huylarını destekler şekilde konuşursanız o şekilde gelişir der.ama ne yazıkki bizden birşey olmaz diye ayagımıza kurşun sıkıyoruz.milletler arasında büyük bir aile olarak yerimiz hep var olmuştur."dünya yıkılır ve yeniden kurulur Türk milleti bu tarih sahnesinde yine yerini alır"Büyük Atatürkün dediği gibi Türk yıldırımdır kasırgadır.biz başkaları gibi değil kendimiz gibi olalım yeter.
Tersini yaşadıgımıza inanmıyorum sıcak savaşta tekrar aynılarını telaffuz edeceklerine eminim.Kara kuvvetleri olarak yabana atılmıcak ordumuz her daim hazır bence ...
edit: savaşan şahinler zaten övgüyü her daim hak ediyorlar![]()
Dr.Ecu
Yabancı insanların hakkımızda ne düşündüğünden öte bence durum. Zamanında da eminim sadece olumlu düşünceler yoktur. Okuduğum üniversiteye 2.5 sene boyunca gelen hiç bir öğrenci değişim programı öğrencisinden olumsuz yorum duymadım. Unutmayalım ki, bizimle ilgili,"ağzı kokuyor, ter kokuyor" gibi yorum yapan cahiller daha düne kadar Türkiye'nin nerede olduğunu bilmiyorlardı. Ter kokusu, ağız kokusu geçer ama cahillik, ve kibirlilik kalıcıdırKendi cahilliklerini kapatmaya çalışıyor olmasınlar? Ya da o görüşleri bildirenlerin bütün vatandaşları miss gibi mi kokuyor?
Diyeceğim şudur ki; başkalarının hakkımızda ne dediğine değil, kendimize dikkat etmemiz gerekiyor, başkalarının bizleri kötülemek istemesi gayet normal. Duydunuz mu hiç yabancı bir vatandaştan benim ülkem kakadır dediğini? Emin olum bizim kendimizi eleştirdiğimiz kadar kendi insanlarına destek çıkıyorlardır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)