var olmazmı her yerde reklamları var zaten 95 fiyatına 97 oktan :)
Printable View
Biraz kar edeceğim diye motorda büyük sorun yaşamak istemem aslında :) ama belki rekabet olursa indirim yaparlar diyer istasyonlar iyidir açılsın :D
arkadaşlar ben lpgde sorun yaşadım arabanın gidişatı değişti ankarada alıcaklarda alıp denesinler.
yorumsuz
.Alıntı:
Üzülerek bu konudaki 2. yorumumu yapıyorum. Çünkü yukarıdaki yazıdan sonra depoyu boşaltana kadar kullandım ve genelde 550 km ( +/- 25km ) yaptığım bir depo benzinle Full'den aldığım yakıtla 430 km yapabildim. Özellikle son yarım depo, hızla aşağıya düştü. Çoğunuz bilirsiniz, çok yol yaparım ve yakıt konularını titizlikle gözlemlerim, ilk çeyrekte beni şaşırtan verimlilik, son yarım depoda çok daha fazla şaşırtan bir şekilde verimsizliğe dönüştü. Hatta, en başında bunca olumsuz yoruma karşılık güvenmiştim bu firmaya ama net net diğer firmaların verimliliğinin yakalanamadığını söyleyebilirim.Bir taraftan benzini % 5 civarında uygun fiyata al, diğer taraftan % 20 den fazla verimsizlik yaşa. Ayrıca, bu durumun motora verebileceği zararı da bilemiyorum. Performans kaybı konusunda da bir miktar kayıp yaşadığımı hissettim.
.
.
.
.
konum olarak bana zaten ters sırf benzin almayada oraya gitmem...
eskişehir yolu PO dan devam...
Bugün önünden geçtim benzin 3,96TL K.motorin 3,29 euro dizel 3,39TL idi
Motorinlerden eminim ama benzin yanlışta olabilir.
euro dizel ztn 3.40 mı ne öyle bişey
Opette euro dizel 3.50 TL
ankaradaki yeni açılan Full'dan mazut alan oldu mmu?
Ben 2005 senesinden bugüne kadar hep Opetten aldım mazotumu ve hep aynı km yol yaptı. Aracın yakıt ortalaması kullanıma göre değişir o yüzden birşey diyemiyorum ama Full gibi yeni kurulan bir yerden sırf ucuz diye yakıt almayı düşünmüyorum. Yakın çevremde Full'dan mazot alan arkadaşlarım ve akrabalarım oldu ve kesinlikle aracın performansı düşüyor şehir içi 5.5lt gibi bir ortalamaya sahip olan araç şehir içi 7.4lt yakıt ortalamasına ulaşıyor. Full'dan benzin alan arkadaşım olmadı ancak LPG sinin de berbat olduğu söyleniyor.