bu ne len böle..hatun kavgası gibi..esrayı sevip melisle çıkmayı isterken tuğçeye aşık olmak..ilginç bi denklem :D:D:D hayırlısı olsun beyler takmayın bukadar :D
Printable View
şuan 1,6 impreza turbom var, niyetim 2003 bug eye beyaz sti. + olarak s14a sx almak isterdim renk yine beyaz :)
bende S14 ümü sattım S14 a almak için cuma günü yola çıkıyorum onuda aldıktan sonra kafamda şu an başka araba yok ama ilerde bende bi beyaz evo9 yapmak istiyorum tabi 2. araç olarak nissandan asla vazgeçmem inşallah
Benim istegim bu yaz sonu inşallah bi S2K. Şuan ki araçlarım: garajda devamlı yatan bi 98 vtı. ki onun yeri apayrıdır bende ama bu aralar satılıcak artık. bide günlük kullandıgım 97 model honda accord. Bu arada dilerim herkes birgün hayalindeki arabaya kavuşur ve KAZASIZ-BELASIZ -KEYİFLi sürüşlerin tadına varır.
saolasın anıl çok buyuk şans eseri burnum bile kanamadı....kaza ciddi bi kazaydı ben kendi halimde sag seritte seyrederken orta şeritte çimento kamyonu gelio, ayıoglu beni görmüyor saga gecmek istiyor, e haliyle sagda ben varım arka kapıdan vuruo ve anında önüne alıyor 20mt sürükledikten sonra sol şerite yan bicime bırakio beni :mad: sol'danda ***** hızlı arabalar gelir...bana göbekten kamikaze:eek: verilmiş sadaka muhabbeti...
rECTe yi satmam asla (buyuk konustum galiba) ama alacagım alet lancia delta dan baskası olmucaktır
efe-E sana bir abi tavsiyesi eger gercekten zevk tatmini değilde bir yere gelmek istiyorsan grup n le baslama istersen msn den acarım bu konuyu
99 200sx im var, işe girip kendimi toparlayana kadar(nişan,ev,düğün,vs...) şöyle 0km bir dizel gönlüme Leon yakın gibi ama bakalım, ee artık düğün ertesi evo ile dönüş yapmak lazım, planlar böyle bakalım..
almışım alcağımı, gönlümce toplasam yeter bana :)
hyundai getz im var.
satmadan 99 & 2000 impreza almayı düşünüyorum.
kısmet.
miniks ne kadar caydırmaya çalışsada alıcam onu :D
vti ım var, s2000 ilk tercih olmak üzere cabrio bi araç istiorum bmw dışında en son bineceğim araç da mercedes olsun istiorum...
99Focus hb var e46 m3csl veya e36m3 olabilir.
Kazalı vti ım var. Satıp kazasır VTI veya s2000 almak istiyorum :) :)
"96 Renault 9'um var, "99 ies fln istiyorum bakıcaz artık
Hiçbişeyim yok hiçbişey de istemiyorum artık :D
aslında BMW istiyorum Porsche de olabilir ya da STi veya Evo :icon_wack
yok yok ben Porscheciyim Ferrari anca bi F40 falan olması lazım yenileri cezbetmiyor beni gardeş :D
s13 üm var, satmayı düşünmüyorum.. ikinci 200sx i almayı planlıyorum..
bu gidişle anca at arabası alıcam ben :D
deh gıdıgıdıgıdıı dehhhhhh:p