daha fazla bu ezikliğe katlanamam üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. iç dış temizlerseniz sevinirim 30dk ya kadar gelcem
Printable View
daha fazla bu ezikliğe katlanamam üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. iç dış temizlerseniz sevinirim 30dk ya kadar gelcem
yarım şişe absolute içmiş gibi oldum valla.sen her gece böyle güzel bir konu aç turbo16.durduk yere içkiye para vermeyelim bari :D
eray sende bi halttan anlamıyon.pro street bi alt grup underground onun bi alt grubu :D grupta değil küme küme :D
Benim kafam karıştı şimdi wikipedia'ya göre tavuk mu yumurtadan çıkıyor yoksa yumurta mı tavuktan?
Etmeyin eylemesin. Yağmur arkadan itere hiç bir zaman torpil olmamış tam tersi stability'i her zaman eksiye düşüren etken olmuştur.
Islak yolda, yağmurlu havada herkes arkadan çekerle yanlayamaz zamanında çok gördük sonuçları kaldırımla veyahut duvarla akraba olmuşlardır.
Kuru yolda araba kolay toplanır ıslak yolda arkadan çeker arabayı zabdetmek gerçekten pilotaj ister. Bu yüzden Eray'a bu konuda laf söyletmem.
Arka itiş olur çekiş değil ! :Deli:
Hemen wikipediaya soralim yeni bir iddia daha;
Sürtünme kuvveti - Vikipedi
ben yaptım bu cıkıyo ...
fortlama teknikleri - ekşi sözlük
teflonun sürtünme katsayısı 0,04'müş arabaları teflonlamı kaplasak acaba :D yokmu tanıdık tencere fabrikası olan :D