Güncel sorgu bu ilan için fiyat için ne diyonuz
Printable View
Güncel sorgu bu ilan için fiyat için ne diyonuz
ilk ilandaki dizel güzele benziyor ancak dsg şanzuman ve 100bin üzeri nasıl kullanıldığına bağlı bana kalırsa ilerde bir masraf açarsa hem dsg hemde dizel olmasından dolayı üzebilir bu fiyatlara leon 1.6crdi de alınabilir hemde düşük kmli veya sıfır olur
Audi A3 2.0 TDI 2005 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu araçla ilgileniyorduk bugün işi bitirip yola çıkmak üzereydik ama adam geri arayıp aracı sattığını söyledi.. :(
Hoca biz alıcaz üzerine konmayın:D Şaka bi yana yarın halledecez bakalım karasız kaldık 1.4T de alabliriz..
araba güzel hoş fiyatıda uygunda bence işinize karışmak gibi olmasın 1.4 tfsi teknolojisinden sonra dizellerin pabucu dama atıldı gibi daha yavaş gitmeye başladı piyasada
dizelin tüketimi düşük ama vergisi yüksek, 1.4de vergiden avantajlı
yapılacak kilometreye göre kaba bir hesap yapılmalı bence
Diesel DSG A3 e hicbirsey olmuyor...
Ark da Diesel A3 sportback var DSG sanziman...
200,000km oldu gecen gun arac yeni yeni daha yag azaltmaya basladi hafif hafif... =)
Bi 100,000 daha gider diye dusunuyoruz rahatca... =)
Bilen duyan fikirler önemli alıcaz acilinden:D
güncelinden
o kadar düşük modele girme ilerde satarken anında paraya çevirmek istersen yeni kasa olsun türkiye'de her zamn yeni kasa araçlar daha hızlı gider bide rjinal 2009 led farlı al ötkei farlar çok komik 40,000 tl araba'da çok komik duruyor .. kimse anlamaz deme anlar tabiki kızlar hariç ama artık onlarda anlıyor..
Anladım bu mat kaplama acaba sıkıntılımı ki tavan hariç sankim cam gibi kaplama değil nasıl anlıycaz bunun boyasını çarığını falan galeriden gerçi hiç güvenmiyorum ama belli de olmaz servis bakımlıysa bilirler zaten de benimde gönlüm 1.4tfsi den yana..
eğer benim verdiğim linkteki araçla ilgileniyorsanız gelişmeleri yazarmısınız...
a3 olucaksa ve 1.4tfsi + makyajlı olucaksa bence bu araç en ideali şuanda
Audi A3 1.4 TFSI Sportback 2009 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk