Doblo,fiorino tarzi dizel 1.3-1.4 uygun fiyatli az yakan masraf cikarmayan bir arac almak istiyorum kullananlar bilgi verirse sevinirim + lari - leri nelerdir? Bu arada araci sifir alicam tanidigi bayi olan varsa onlarinda yardimini alabilirim
Doblo,fiorino tarzi dizel 1.3-1.4 uygun fiyatli az yakan masraf cikarmayan bir arac almak istiyorum kullananlar bilgi verirse sevinirim + lari - leri nelerdir? Bu arada araci sifir alicam tanidigi bayi olan varsa onlarinda yardimini alabilirim
10 yil gider tablosu yapmadan sirket/firma icinse alma arkadas ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bende 1.3 multijet fiorino 75hp ve 95 hp arasında kararsız kaldım
1.6 dizel doblo aldık şirkete ancak yakıtı az değil söylemiş olayım kardeşim bır depo 750 ancak yapıyor
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Geçen fiorino kullandım cok hoşuma gitti ama iş için fazla cici.Doblo biraz daha yük taşımaya uygun gibime geliyor.
fiorino yüke gelmez 1.5 senedir kullanıyorum ara sıra 200 kilo civarı mal koyuyorum ciddi etkiliyor aracı.
yakıta gelince 5.4 ortalamam var dip gazdada 6 oluyor. kulladıgım yol esenyurt--eminönü
ayrıca çok sert süspansiyonları var![]()
Ne alacağını değil ama ne almayacağını önerebilirim: Ford Connect. Bir arkdaşım aldı 80'lik Kangoo'sundan sonra, çok şikayetçi yakıtından, Kangoo'nun daha az yaktığını söylüyordu.
opel combo cok kullanıslı yakıtı falanda iyi
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)