Az önce geldim bende :) çok güldüm bazı sahnelerde ama ilk ffilmdeki konu bütünlügü yoktu, bi kaç sahne harbi zorlama olmuş. herşeye ragmen iyiydi :D
Printable View
Az önce geldim bende :) çok güldüm bazı sahnelerde ama ilk ffilmdeki konu bütünlügü yoktu, bi kaç sahne harbi zorlama olmuş. herşeye ragmen iyiydi :D
esas bomba disko kralında :D
bir kaç sahne dışında çook komik değildi.
Şafak Sezer hayranları tereddütsüz gidebilir.
Vodafone 'kırmızı ' yı da araya sıkıştırmış :)
Film güzeldi. Güldürmesini biliyor şafak sezer.
Filmin tek bir karakter üzerinde olmaması , yan rollerin ortaya çıkmasını çok beğendim. Arif ,şahin , yeni şoför, bar müdür, bombacı ve bar sahibinin sahneleri üst seviye olmuş. ama arif mükemmel oynamış. İlk filmden favorimdi zaten.
Birkaç sahnede kopukluk var ama o kadar da tolere göstermek lazım.
Birincisine güldüyseniz , bunu da seversiniz.
yaw beyler bu muydu öve öve bitiremediğiniz film? 3-4 sahnesi dışında çok vasat bir filmdi..
Hala iddia ediyorum ÇALGI ÇENGİ ye gidin komedi filmi görün.. ;)
10 üzerinden 5 ancak alır kolpaçino..
Sinemaya gitmeye değmez.
İkinci bölüm 15 dk sürüyor zaten.
galerici şahin fenaydı ilk filmdeki gibi :D
Tipik safak sezer filmi bends dun gittim izledim.kolpaci fenaydi yine:)
konuyla alakasız ama gerçekten ÇALGI ÇENGİ inanılmaz başarılı yani argo ve küfür içerikli komedi anlayışınız varsa çalgı çengi on numara izlenmeye değer.
kolpaçinoda ilk film repliklerini yapmadıım bi gün yok çok severek izledim ama nedense şafak sezerin devam filmlerinde yetersiz kalıyor.tahminim itmen kalitesinde olacağı.birde izleyenlere soru şafak sezer k.bombada ilk filmdeki gibi konuşmamış sanırım?? konuşma tarzı ilk filmde y..şakcaydı bu filmde daha normal sanırm ??
Gayet güzel olmuş.
bizde dün gittik ilk film daha iyiydi bence ama buda fena deil ama artık ilk film efsaneler arasında:D:D
ocean's serisine benzemiş 3. film gelirse bide hepsi bu sefer paralarını sabriden almaya çalışırlarsa hiç şaşırmam:D:D