bende ınanmıyorum la sana range ın ayrıntılı fotolarını ıstıyorum tamponun altına yat cektır bı tanede bırde tavana cıkıp orda cektır :) :)
Printable View
bende ınanmıyorum la sana range ın ayrıntılı fotolarını ıstıyorum tamponun altına yat cektır bı tanede bırde tavana cıkıp orda cektır :) :)
Valla m3 cupra falan olmaz diyosan benim tercihim C5 falan olurdu.Temiz düzgün bisey 10 numara olur bence
tts değilde TTRS 2.5 340 bg 440 NM bence stage 2 baya baya gıderlı bişe olur. ama butçeyı aşıyor bıraz cunku 2. eli yok galiba
Kıbrıs ta olsam haklısın supra tek gecerim :)))
Tabiki sonu değil bu işte hiç bi araba buişin sonu değildir cünki herkez farklı fikirler koyarak daha farklısını ve iyisini yapabilir ancak STI araclar icinde üst sınıfta yer alıyor...
Keşke okadar pahalı olmasada hiç konu açmadan gidip almış olsam yeni aracım diye paylaşsam sizinle...
Önden çekere geçerseniz sıkılırsınız.. ya RWD ya da AWD olarak devam edin.. Hala bir fiyat belirttiğinizi görmedim bu arada ona göre daha rahat öneri sunulabilir.. Bir de proje yapacak sabır bende var diyebiliyor musunuz ? yoksa aldığım araç bolt-on parçalarla beni eğlendirsin mi ?
Kanka al bı mavı 350 z :D zaten yazda gelıyor bak :)
Fiyat kısmını 80 90 bin TL olarak düşünüyorum diye 2 yada 3 kez yazmıştım ama görünmedi sanırım....
Arkadaşlar Bütçem maks 90 bin TL....
Proje için sabrım varmı yok acıkcası ancak aldıgım aracada sıkıldıkca parca parca yüklenebilmeliyim sıkıldıkca.....
350z yada temizinden bi corvette olmaz mı :)
Körmüşüm demek ki kusura bakmayın :D AWD pek seçeneğiniz yok porsche, evo ve sti dışında.. zaten yeterince arabanız varken ben olsam proje işine girerdim galiba.. nasıl olsa o yapılırken ortada kalmayacaksınız.. ya da alayını satıp bi porsche almak gerek :D
Edit: C5.. C6 o fiyata var mı bilmiyorum..
Corvettte.
Sti dan sonra birde hizli bir sti'a binerdim ben olsam :)
Modeline bisey diyemem.Haklısınız 2000-2004 arası gidip geliyor:)
C6'lar en asağı 70k€'lardan baslıyor :)