müzik dersine giremez :)
Printable View
müzik dersine giremez :)
seviyemiz düştü beyler !!! :hehe: daha yazmıyom aq bilmediği şey yok adamın :D
kardesim bende ses yok su isaretledigim saniyde gecen konusmayi buraya kopyalayabilir misin ?
YouTube - Dolap Beygiri Part 7/9 İlyas Salman Şener Şen (1982)
gnkt, !KO, 325İX, Ahmetfikri, B.Aktepe, baymustang, Bülent76, by_hayali, cem, cgr328, DENON, DR059, dragstar, ecthelion, ef186, EKEray, Evrenoz, Garaj38_EMRE, Harunde, HLLVTECII, K.O., Kingpin, M U R A T, mcitir, Mehmet Gazihan, mertacar, Mutlu KOÇER, nazmitocak, onurrolla, OnurÖzden, Owner89, palamut, sSPAM, UnnAmeD, || CaNeR ||
yürüdü masallah :D
Peygamber (Farsça: پیامبر),Tanrı tarafından bir dini yaymakla özel olarak görevlendirildiğine inanılan kişi. Herhangi bir dine inanan insanlar, peygamberlerin yaratıcıdan bir mesajla, haberle geldiğine inanırlar. Peygamberlerin büyük bir kısmına vahiy geldiğine inanılır.
Bu durumda evet peygamberdir diyebiliriz, sıfatlara takılırsanız özden uzaklaşırsınız. Bi zibidi ben peygamberim dedi diye ''efendimiz S.A.V'in kıymetine şerefine eriştiği anlamına gelmez. Zaten bu emo onuda demek istememiş ama kapasite Aynştayn gibi olduğu için herkesin anlamasını beklemiş.
Ben eskiden mapper'dım artık kasıp uğraşmıyorum böyle basit işlerle.... Gittim madagaskarda bu işin ilmini irfanını suyunu tozunu tabletini aldım. Artık araba, kamyon, vs gibi taşıtlara telkin yoluyla inandırarak özgün gelişim aşılıyorum. Tamam uzun bi süre alabilir ama araç kendi kendini şöförle birlikte geliştirdiği için çok verimli oluo. Mesela benim Uno vardı 70sx. Bi dönem 95 - 100 hp oldu. Sonra 320 vardı şimdi 328le kafa kafaya. Sırf bu ilme inat öğrendim..
Tamam ozaman son olarak galiba ben çiplerin efendisiyim . Siz isterseniz peygamber de diyebilirsiniz...
'' Siz yokken biz vardık, siz yokken biz vardık, dedemin şirketi burası, Kağnılarla tırnaklarıylaaa kazıyaaa kazıyaaaaaaaaa kurdu bu şirketi''
:soru: :soru:
:rolleyes:
:beuj:
:o
Bu arada Buğra Allah cezanı versin koptum amk.