%100 Helal Beygir
Printable View
%100 Helal Beygir
Sevilen hersey kalkar mesela "Şey" gibi
bunda abes bi durum yokki
benzetme icin sana sovuyorum en icten :nokta:
Peygamber benzetmesi yetmediği gibi namaz oruç zekat gibi ibadetleride alay konusu yaptınız.
Acaba hangi yüzle zorda kaldığınızda Allah'ım bana yardım et diyeceksiniz? Yada neden güzel birşey gördüğünüzde Maşallah diyeceksiniz?
Bir anlık sırıtmak için böyle değerli yüce konuları kullanmaya değermi?
Allah hepinize akıl fikir versin.
diyadin kardeşım sana katılıyourm
bu arkadaş kıme kızmıs hala acıklanmadımı ?
normalde başka bir konu sataşma kavga olsa hemen silinirdi. bizler müslüman ınsanlarız bizim için bukadar degerli olan kelimeleri neden böyle dalga konusu yapıp hala yorum yazmaktasınız karşı çıkacagınız yerde hala yorum yorum .....
bu konuyu acan arkadaş söyluyorum bizde chipten agzı yananlardanız 200 tl lık astra gsı chipne 500 tl verdık kalkıpta kımse konu açmadık. bir işte ticaret mantıgı varsa ince elenıp sık dokunulması gerekmektedir. bu işleri cok yapan kişiler bir olmazsa digeri olur illa yapıcak biri bulamazsan yaptırmazsın olur biter
kelimenin yanlış kullanıldığı zaten belirtildi. Sen de tekrar belirtmişsin, herşey iyi güzel ama sonra dediklerin Allah ile kul arasına girmek olmuyor mu? İnsanların iç dünyalarını neyi nasıl yaptıklarını ibadetlerini nereden bilebiliriz? Hadi bildik diyelim kimsenin Müslümanlığını yargılamak bize düşmez.
Konuya dönersek, geçen PUMA 500 serisine yazılım attım, beni de kapsıyor mu bu şimdi :D :D
Seni tanımıyorum .. Belki sende beni tanımıyorsun. Din ile alakalı nekadar bilgin var bilmiyorum ama seni ilgilendirmeyen kısımlarına bayaa bi yorum yapıp hakimmişsin gibi bi yaklaşımın var.
Sen kendini bu din işlerinin neresinde görmektesin?
Herkes kendi iradesiyle fikrinden sorumludur. Bu başlıkta daha öncede tartışıldığı gibi din ile dalga geçilmemektedir. Alakası yoktur hatta.
Biz konuyu açan adamı ortaya çıkmamasıyla alakalı bi dünya yorum makara yaptık.
Bu durumlarda Niyet önemlidir.
Yazdığım postlar silinmiş ama içlerinde dinime en ufak bi hakaret içeren harf dahi yoktu.
Sen bi lafı kendi fesat kavramınla anladın diye ben ve benim gibi insanlar başkaları tarafından kötü ve dinsiz yada din düşmanı gibi algılandı..
Ne hakkın var senin bunu düşündürmeye ?? Benim hakkımda gıybet yapmaya ??
Bizim dinimiz en mükemmel dindir şüphesiz. Sen yada herhangi biri ben kötülesem bile bu şekilde davranamaz davranmamalı.
Bizim görevimiz bunu yapana örnek olmak, iyi hal'e getirmektir. Kafana esti sildir. Kızdın sildir. Beğenmedin sildir. Nerde kaldı senin adaletin ??
Vee tekrar alakası olmayan bi konuyu geldin çektin buralara getirdin.
Belki senden çok daha fazla ibadetinde, namazında, orucunda, duasında adam var tanıdığım burda, onlardan en ufak bi tepki yok sen kalkmış kafana göre ahkam kesip sorguluyosun beni ..
Neyi ispatlamanın peşindesin? Hangimiz daha müslüman hangimiz daha ...:icon_wack
Neyse sende gün gelir anlarsın gün gelir yaşarsın aynı durumu .
Allah var o konuda hakkını yiyemem :)Alıntı:
hauhauhahu gel la gel arabanı hızlandırım yavas megane seni ne zaman soru sordunda cvp vermedim
Espri yapıyorum yaaaa hemen alınıyon
Ama meganima laf soyletmem kendinden ciğerlidir hemen gonder bi megane paketleyip geri gondereyim sana ahahahahahaa :hehe:
Yazmayım yazmayım dedimde bari şu konunun başlığını değiştirin bu ne saygısızlıktır.
taktınız siz de konu başlığına yahu chip tuning yapanlar peygamberdir dememiş ki adam peygamber midir demiş, sanki peygambere şirk koştu adam.. ne gerek var bu kadar tantanaya..