Biraz çalışsan bir kaç avrupa turu birazda deneyim işte sünnet münnet tamam işte sende yaparsın :D:D:D
Printable View
Cem o kisi sen degilsin sanirim endiselenme,
Forumlarda tavsiye etmem dedim,
Baska salak uzerinden para kazansin,
Mehmet e de lafim yok....
Tavsiye, o degil, i ile o nun , klavyede yanyana oldugunu anlayamayacak kadar salaksaniz ben ne yapayim.
Yahu konu acılmıs,bir sitem var sikayet var,tavsiye etmiyorum deniyor ama ilgili sahsın kim oldugunu senden baskası bilmiyor...Eee madem sölemicektin ne diye actın konuyu.Bizene senin chipinden mapinden.
Anlasılan yaa cok para istedi senin işine gelmedi yada cok soru sordun sittiri cekti:D:D Daha aklıma bisey gelmiyor yani.Neyin karın agrısı bu
Hay flexible kablo ile omercipler run etsin arkandan..
Arkadasla ayni dilde yazmak istedim, olmus mu?
St. Patricks day'de kufelik olana kadar ictim bugun, kafm bu arkadas kadar guzel olmadi be...
Bir an kendımden süphe ettim acaba chıp i ben yapmış olabılırmıyım dıe ama sonra anladım ortalıkda dolandırma yok
Ben olsaydım hem paramı alamaz hemde dolandırıcı olurdum. :D
Dostum bıtırdın bizi işine gelirse yaptırırsın gelmezse cokda fıfı madem bukadar dertlendın yazda bılelım kımmıs artı kimse oğretmen degil sana bisi ogretmeye ya da powerboxın iç yapısını açıklaması gerekli degil
Gayet ciddiyim bazı kişiler hakikatten chip yaptığını zannediyor ama malesef yüzüne gözüne bulaştırıyor :( Bizde chip yaptırdığımızda beyin'in geçirmediği işlem kalmadı bozula bozula bir hal aldı.. turbo hortumları pes etti artık :(
La ise geldim hala devam ya :) ya bu adam ne iciosa banada verin okadar iciom bu kafaya ulasamiyorum :)
Chip Touring temalı eğitimli alman sanayisi gezdirmeli avrupa seyahatlerine önkayıtlarımız başlamıştır artık üzülmeyin sizde chipçi olup piyasayı ele geçirip bu işi yapan herkesi genelleyip sövebileceksiniz...
Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı. benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan' mış.
Pascal Numan kimmiş bugün anladım :S
Sen
Semerci Çırağımısın ?
merak edenler için
Eskilerde bir aile yaşarmış vilayetin birinde baba işinde güçünde kendi halinde anne evin işinde gücünde derdinde
oğul yalçın oyun ve okul derdindeymiş baba niyazi birgün hastalanmış işine gücüne gidemez olmuş
ev ekmek bekler aş bekler ne yapsın hasta adam fena doktorlar hekimler gelicek para yok garibimde birkaç
koca karı ilacı fayda etmemiş niyaziye
ruhunu teslim etmiş azrağile tüşmüş kara toprağa ölmüş gitmiş
anada oğulda kalmışlar tek başlarına caresiz aç oğul yalçın okula gitmemiş birkaç gün okul neyine okul yerine ekmek aramaya iş aramaya gitmiş ne care dolaşmış iş yok
ertesi gün yine okula gitmemiş çarşı pazar dolaşırken camın birinde bir yazı görmüş çırak aranıyor
hemen dalmış içeriye içeride babası yaşında önlüklü elinde iple iğne olan bir adam selam melam derken anlatmış derdini ustaya
usta semer işiyle uğraşırmış
kendini bildi bileli demiş oğul yalçına bu işi yapabilirmisin elbette demiş yalçın yaparım öğrenirim ustaya
usta hüseyin ozaman demiş yarın gel başla
oğul yalcın sevinçle eve gitmiş anacına müjdeli haberi vermiş anacığı sevinememiş yalçına okumak varken mecburda olsa çalışmak zoruna gitmiş evladının isdemesede olur vermiş yalçının çalışmasına
ertesi gün sabah namazınla beraber semerciye gitmiş yalçın iş başı yapmış
yalçın ustasına kamış vermiş çul vermiş
iğnesine iplik takarmış bir taraftanda öğrenmeye çalışırmış mesleği
1,,2,, gün böyle devam etmiş oğul yalçın daha hafta sonu gelmeden işe gelmemiş yalçın ustası meraklanmış nerde kaldı bu yalçın
hastane karakol çarşı pazar aramış adamcağız enson çare evine gitmeye kalkmış adamcağız sora sora bağdat bulunur misali bulmuş yalçının evini çalmış kapıyı çıkan yok
birdaha çalmış küm küm küm
anacığı seslenmiş içerden kimdir o usta cevap vermiş yalçının ustası ana kapıyı açmış hayrola demiş usta hayırdır
sabah yalçın işe gelmedi meraktan öldüm bacım , demişki anacığı yalçını gelmesine artık gerek yok artık
yalçını ustası hayırdır demiş evdemi
evet demiş yalçın evde eee demiş usta hüseyin niye gelmediki işe hastamı yok demiş anacığı yalçın işi öğrendi
ALLAH ALLAH DEMİŞ USTA
ne çabuk dün bir buğün iki demiş adamcağız anası cevap vermiş ustaya
iğneyi ipliğe geçiriyosun eeeee demiş usta ipliklerle kamışları birbirine bağlıyorsun eeeee demiş usta
semer ağıcınada ilmik ile kayışlıyorsun oluyo sana semer DEYİNCE USTA DEMİŞKİ 2 günde kendi öğrendiği yetmemiş anasına bile öğretmiş der ve evden uzaklaşır bizim usta
anlat bakalım derdini Hele Nedir derdin söle baqm kimden yana sıkıntın derdin nedir Ne olduda böyle diyorsun :D
Bence arkadaşa bukadar yüklenmeyin warki bi problemi yazmış bukadar.Ama isim wermeden o kendini biliyorla olmaz bu iş , wer ismi herkes bilsin bütün meraklar giderilsin sonra tartışma daha güzel bi hal alır.
reklam kokan hareketler bunlar mayyyk , yapılamaz dıye bişey yok ta tecrübe denen şey hayatta yenmiş kazıkların toplamına denir, ve bir işi teoride öğrenmekten ziyade pratikte uygulamak gerekir , kagıt üstünde iş öğrenıldıgını sanamyın beyler , o şekilde iş öğrenıldıgını sananlar hiçbir şekilde iş yapamaz
çoğu insan Gsi ridermiydı onun dediğği gibi ama :D yanlış bişey söylemiyorki adam
nesi yanlışki ??
yönetim az önce bir yazı yazdım ve yazdığımda ise itham ile ilgiliydi fakat yazım silinmiş.
konuyu takip ediyorum ama peygamberlik mevzusu haşa öyle yazılmamalıydı diye düşünüyorum.
arz ederim...
benim de bir map işim olacak , kime gitçez bu durumda? :D
geçen chip olayında olduğu gibi herkes birşeyleri aydınlatmak maksadıyla sözüm ola tabii ortalık kan gövdeyi götürüyor sonra şikayetçi olan kişi chip yapıyor hemde kendi getirtiyor. yani böyle başlayan konularda hep bi reklam var. ya birinin adı veriliyor çok güzel yazıyor diye yada kendisi yapıyor.
bende isim vermiyorum bundan 3-4 ay önce çok olaylı olan chip mevzusunda geçmişti ve şimdi şikayet adam şahıs ortalıklarda yok çamurlu kaldı yıkanmadı ortam
Bence de arkadaş haklı olabilir ama üstü kapalı şeyler söylersen böyle dalgaya alınırsın :)
eğer işinden fln memnun olmadığın biri varsa söle ki herkes bilsin.