silinmesine siliyor ama,derin yanıkmış gibi kalıyor.hani böyle yaradaki kabuk düşerde pembemsi yeni bi deri kalır ya aynen öyle oluyor.
bende yakın zamanda lazer ile burnumun yanındaki beni aldırdım.kolun ne kadar acır bilemiyorum fakat ince derinin olduğu bölgeler çok acıyor...15 dakika sürdü ama doktor benimi aldı yoksa "beni" mi aldı hatırlamıyorum![]()
hako senin paylaştığın videoda ki gibi yapabilseler burdada bende sildiririm dövmelerimi yeni dövme yaptırırım valla![]()
sildirmeden çok şekli başka bi hale döndürmeyi tavsiye ederim ben..geçenlerde bi arkadaş sildirmiştide resmen yanık izi gibi bi iz kaldı çok çirkindi
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
araştırırken bir de " buz tedavisi " diye birşey çıktı karşıma,bununla ilgiil tam açıklama bulamadım fakat kullanılan lazerler de dalga boyu,genlik vs. gibi birsürü değişken gösteriyormuş lazer deyip basitleştiriyordum şahsen...
ilmine bilmine bizi daha fazla sokmadan "şurda,şu yöntemle sildirdim ve yanık izi dahil hiçbir iz kalmadı" diyebilen birisi var mı acaba? bir de acıbadem tarzı büyük hastanelerde de uygulanabiliyormuş doğru mudur?
edit:istanbul için medlite c6 lazer sisteminin kullanıldığı birkaç yer buldum
istanbul için : http://esteistanbul.com/
ankara için de : http://www.estetik-ankara.com/spectra.php
kendim şahsen ankara g.o.p taki bu klinikle görüşmeyi düşünüyorum,bu klinikle ilgili olumlu yada olumsuz bir fikri olan var mıdır aramızda?
dövme şırınga ile boya akıtılarak yapılıyor dimi? Acaba tekrar şırınga ile o boyayı çözerek geri çekmek mümkün müdür? veya ten renginde dövme ile üzerinden geçmek?
...
dostum biraz daha açarmısın bu konuyu bende cıddı buyukluklerde dovmeler var ama eski olanları yani 8-9 yıl önce yaptırdıklarımı renksiz olanları bu konudaki teknoloji ciddi ilerlediyse sildirmek isterim ama illaki yaptırıcam diye bir derdim yok gerçekten tamamen siliniyorsa denemeye değer.
Yakin bi arkadasimin dovmeci olmasi munasebetyle benmde komple kolumda dovme var omuzdan bilege kadarama sildirmeyi dusunen arkadaslarada sole bi tavsiyem var...Kesinlikle lazer tedavisi disinda diger yontemleri denemeyin enfeksiyon riski yuksek...Arti lazer tedavisinide kaliteli byerde yaptirmaniz lazim..ve sadece 2 veya 3 seansta olmaz zamana yayilmasi lazim..insanlar yara bere kalmasinin nedeni bazi kisiler az para vereyim die basio lazeri dibine dibine 2 seansta halletmeye calisio....6 7 seansta kaliteli guzel byerde yaptirin iz falan kalmaz..
2. seans sonunda henüz doktora gitmedim, oluşan izleri bir sonraki sefer gittiğimde göstereceğim doktorun yorumunu alacağım.
ilk hali ile şimdiki halinin resimlerini çeker eklerim sen karar verirsin. ama çoook acil değilse ben tavsiye etmem bırak kalsın.
dövme boyutu da sol kolda 15x5cm, sağ bacakta 15x3cm
Q switched ND YAG diye geçiyor kullanılan lazer çeşiti şu an kullanılan en etkili lazer esmer tenli kişilerde dövme sildirmek için.
Sivilce | Sivilce İzleri Tedavisi MD Dermatoloji Lazer Epilasyon Dermatoloji Lazerle Sivilce Kılcal Damar Tedavisi MD DERMATOLOJİ Sivilce, Sivilce İzi Tedavi Lazer Epilasyon Cilt Hastalıkları Tedavisi
burasıda gittiğim yer.
Failure is not an option.
Dövmeci bir abim her zaman söyler iyi düşün ve asla isim yazdırma diye...
Yoksa boynuma öpücük dövmesi yaptırcaktım ama onun yerine rujla hergün öpmesi gereken biri buluyorum![]()
lazer ile dövme çıkartan çoğu yer dandik iş yapıyor,kaliteli yapanlarda var fakat iyi araştırıp bulmak lazım siyah dövmeler renklilere göre daha çabuk ve daha az iz bırakarak çıkıyor..
Bunun dışında karbon buzu ile yakma yöntemi var( yanmadan dolayı iz bırakıyor)
zımparalama yöntemi (iz bırakıyor)
estetik ise dövmeyi ameliyatla alıp ,eğer bulunduğu yer yumuşak deri ise orayı çizgi şeklinde dikiyorlar yada kalçadan,bacaktan deri alıp dikiyorlar.(sadece dikiş izi gözüküyor)
birde eski yöntemler var sıcak hamur ve dağlama,bu iki yöntemi tavsiye etmiyorum
hem acı hemde iz bırakıyor..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)