User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Dövme sildirme hakkında

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki ben birsey sormak istiyorum. bende de dövme var ve yaptırırken çok düşündüm. şu an bir pişmanlık yok ama sanırım bir süre sonra sildirmek istiyor insanlar. nedir bu sildirme işindeki asıl sebep biri açıklayabilirmi acaba?
    başka dövmelere de sahibim uzun senelerdir olmalarına rağmen onlardan bir rahatsızlığım yok ama önkolda dövme taşımak hoşuma gitmedi,iş hayatı gibi sebeplerde söz konusu..

y.e.colak
    Misafir
    silinmesine siliyor ama,derin yanıkmış gibi kalıyor.hani böyle yaradaki kabuk düşerde pembemsi yeni bi deri kalır ya aynen öyle oluyor.

mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yakın zamanda lazer ile burnumun yanındaki beni aldırdım.kolun ne kadar acır bilemiyorum fakat ince derinin olduğu bölgeler çok acıyor...15 dakika sürdü ama doktor benimi aldı yoksa "beni" mi aldı hatırlamıyorum

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hako senin paylaştığın videoda ki gibi yapabilseler burdada bende sildiririm dövmelerimi yeni dövme yaptırırım valla

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka dövmelere de sahibim uzun senelerdir olmalarına rağmen onlardan bir rahatsızlığım yok ama önkolda dövme taşımak hoşuma gitmedi,iş hayatı gibi sebeplerde söz konusu..
    tabi dövmenin şekli kadar yeri de önemli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y.e.colak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    silinmesine siliyor ama,derin yanıkmış gibi kalıyor.hani böyle yaradaki kabuk düşerde pembemsi yeni bi deri kalır ya aynen öyle oluyor.
    peki bu durum geçici süreli bir durum mu? yoksa seansların bitiminden sonra bir iyileşme süreci sonucu bu pembelik ve yanıklık görüntüsü kayboluyor yada hafifliyor mu?

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hako senin paylaştığın videoda ki gibi yapabilseler burdada bende sildiririm dövmelerimi yeni dövme yaptırırım valla
    ee makınanın ısmı c6 kardesım bı baksanıza buralarda arastırın bıraz.kesin vardır.. google amcaya c6 tatoo delete yazınca makına cıkıyoo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar sildirme ile alakalı bilgiler c6 dıye bı makına varmıs onuda solıym ıstersen bı arastır..

Dvme Sildirme - Lazerle dvme sildirme - dvme sildirme yntemleri

Silici Kremler / www.dovme-sildirme.com / dvme sildirme metodlar

buda sıldırme ıle alakalı bı vıdeo;
    Von lotfi mabrouk-italia gepostete Videos: How to Remove the Tatto | Facebook
    bu videodaki yöntem varsa eğer benim dövmem 30 saniyede silinir sanırım
    bu yöntem türkiyede var mıdır, bilen var mı??

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sildirmeden çok şekli başka bi hale döndürmeyi tavsiye ederim ben..geçenlerde bi arkadaş sildirmiştide resmen yanık izi gibi bi iz kaldı çok çirkindi
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şu an 2. seansı yaptırdım toplam 6 seans yapılıcak. lazerle sildirme yöntemini kullanıyorum. acı gerçekten oluyor ama zevkli ilk yapıldığı zaman kanama oluyor ilk 1 hafta kabuk vs kaşıntı oluyor sonradan hafif hafif geçiyor. her 45 günde bir aynı işlem tekrarlıyor yani 1 yıl boyunca hiç geçmeyen bir yaran oluyor açıkçası 2 seanstan sonra şu an belirli bir şekilde renk ton farkı var ama şekil haalen belli oluyor. bazı yerlerde deride yanık izine benzer yeni deri oluştu diyebilirim. çok mecbur değilseniz açıkçası ben tavsiye etmem.
    oluşan yanık izine bu işlemi yaptırdıgnız kliniktekilerin yorumu nedir?geçici bir durum olarak mı nitelendiriyorlar yoksa ee olacak o kadar gibi birşey mi sözkonusu? sizin dövmenizin boyutu ne kadardı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araştırırken bir de " buz tedavisi " diye birşey çıktı karşıma,bununla ilgiil tam açıklama bulamadım fakat kullanılan lazerler de dalga boyu,genlik vs. gibi birsürü değişken gösteriyormuş lazer deyip basitleştiriyordum şahsen...
    ilmine bilmine bizi daha fazla sokmadan "şurda,şu yöntemle sildirdim ve yanık izi dahil hiçbir iz kalmadı" diyebilen birisi var mı acaba? bir de acıbadem tarzı büyük hastanelerde de uygulanabiliyormuş doğru mudur?

edit:istanbul için medlite c6 lazer sisteminin kullanıldığı birkaç yer buldum
    istanbul için : http://esteistanbul.com/
    ankara için de : http://www.estetik-ankara.com/spectra.php
    kendim şahsen ankara g.o.p taki bu klinikle görüşmeyi düşünüyorum,bu klinikle ilgili olumlu yada olumsuz bir fikri olan var mıdır aramızda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dövme şırınga ile boya akıtılarak yapılıyor dimi? Acaba tekrar şırınga ile o boyayı çözerek geri çekmek mümkün müdür? veya ten renginde dövme ile üzerinden geçmek?
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şu an 2. seansı yaptırdım toplam 6 seans yapılıcak. lazerle sildirme yöntemini kullanıyorum. acı gerçekten oluyor ama zevkli ilk yapıldığı zaman kanama oluyor ilk 1 hafta kabuk vs kaşıntı oluyor sonradan hafif hafif geçiyor. her 45 günde bir aynı işlem tekrarlıyor yani 1 yıl boyunca hiç geçmeyen bir yaran oluyor açıkçası 2 seanstan sonra şu an belirli bir şekilde renk ton farkı var ama şekil haalen belli oluyor. bazı yerlerde deride yanık izine benzer yeni deri oluştu diyebilirim. çok mecbur değilseniz açıkçası ben tavsiye etmem.
    dostum biraz daha açarmısın bu konuyu bende cıddı buyukluklerde dovmeler var ama eski olanları yani 8-9 yıl önce yaptırdıklarımı renksiz olanları bu konudaki teknoloji ciddi ilerlediyse sildirmek isterim ama illaki yaptırıcam diye bir derdim yok gerçekten tamamen siliniyorsa denemeye değer.

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bnmde sırtımdan boynuma doğru istemediğim bişi vardı dövmecimle konuştum biraz daha büyük bişi yapıp üstüne yeni bi şekille kapatıcam
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Anıl_Kuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakin bi arkadasimin dovmeci olmasi munasebetyle benmde komple kolumda dovme var omuzdan bilege kadar ama sildirmeyi dusunen arkadaslarada sole bi tavsiyem var...Kesinlikle lazer tedavisi disinda diger yontemleri denemeyin enfeksiyon riski yuksek...Arti lazer tedavisinide kaliteli byerde yaptirmaniz lazim..ve sadece 2 veya 3 seansta olmaz zamana yayilmasi lazim..insanlar yara bere kalmasinin nedeni bazi kisiler az para vereyim die basio lazeri dibine dibine 2 seansta halletmeye calisio....6 7 seansta kaliteli guzel byerde yaptirin iz falan kalmaz..

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oluşan yanık izine bu işlemi yaptırdıgnız kliniktekilerin yorumu nedir?geçici bir durum olarak mı nitelendiriyorlar yoksa ee olacak o kadar gibi birşey mi sözkonusu? sizin dövmenizin boyutu ne kadardı ?
    2. seans sonunda henüz doktora gitmedim, oluşan izleri bir sonraki sefer gittiğimde göstereceğim doktorun yorumunu alacağım.
    ilk hali ile şimdiki halinin resimlerini çeker eklerim sen karar verirsin. ama çoook acil değilse ben tavsiye etmem bırak kalsın.
    dövme boyutu da sol kolda 15x5cm, sağ bacakta 15x3cm

Q switched ND YAG diye geçiyor kullanılan lazer çeşiti şu an kullanılan en etkili lazer esmer tenli kişilerde dövme sildirmek için.

Sivilce | Sivilce İzleri Tedavisi MD Dermatoloji Lazer Epilasyon Dermatoloji Lazerle Sivilce Kılcal Damar Tedavisi MD DERMATOLOJİ Sivilce, Sivilce İzi Tedavi Lazer Epilasyon Cilt Hastalıkları Tedavisi

burasıda gittiğim yer.
    Failure is not an option.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dövmeci bir abim her zaman söyler iyi düşün ve asla isim yazdırma diye...
    Yoksa boynuma öpücük dövmesi yaptırcaktım ama onun yerine rujla hergün öpmesi gereken biri buluyorum

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dovmeyi yaptırırken sarhoşmuydun

baskan senın gibi bilge bir insan hadi yaptırdı neden sildiriyorsun çok özel değilse sıkıldınmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lazer ile dövme çıkartan çoğu yer dandik iş yapıyor,kaliteli yapanlarda var fakat iyi araştırıp bulmak lazım siyah dövmeler renklilere göre daha çabuk ve daha az iz bırakarak çıkıyor..

Bunun dışında karbon buzu ile yakma yöntemi var( yanmadan dolayı iz bırakıyor)
    zımparalama yöntemi (iz bırakıyor)
    estetik ise dövmeyi ameliyatla alıp ,eğer bulunduğu yer yumuşak deri ise orayı çizgi şeklinde dikiyorlar yada kalçadan,bacaktan deri alıp dikiyorlar.(sadece dikiş izi gözüküyor)

birde eski yöntemler var sıcak hamur ve dağlama,bu iki yöntemi tavsiye etmiyorum
    hem acı hemde iz bırakıyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)