memnunum. sormak istediğin bi özellik var mı?
Printable View
yeni konu açmadık hortlatıyım dedım
benım tarıfem avea 1000 dk heryone 2000 sms 2gb ınternet var 1 ay oncesıne kadar benı aradılar 12 ay tahaddut onaylarsanız 55 tl gelen faturanız %10 ındırım ıle 49.5 gelecek denıldı
ancak ben sımdı hattımı turkcell veya vodafone a tasımak ıstıyorum ne kadar gecıs ucretı oderım
2.sorum ıse hangı hatta hangı pakete gecmeyı onerırsınız hemen hemen aynı fıyatlarda aynı durum ıcın
yok mu cevap verecek olan?
Baska bir tarifeye gecme amaciniz nedir bende avea kullaniyorum ve cevremde herkes cok daha fazla verip bizim kullandiklarimizi kullanamiyorlar .gecis ucreti almiyorlar diye biliyorum 1yil kadar once almiyorlardi en azindan
Cayma bedeli alırlar, bu da Tahhüt ettiğiniz sürenin kullanılmayan kısmı kadar olur yani 11 aylık bedel ödersiniz. Ben böyle biliyorum.
cayma bedelı ne kadar olur yanı avea calıstıgım yerde cok ıyı cekmıyor sebebden degıstırmek ıstıyorum
Vodafone Online Cep Merkezi
bu tarıfeye gecmek ıstıyorum
Tam sızın ıcın bı tarıfe vardı avea da 500 dk 5000 sms sınırsız ınternet 25 tl ama yarın son buluyor . Ben suan faturasız yıkılan tarıfe kullanıyorum 23 tl ye 500 dk 5000 sms ve 1 gb ınternet tavsıye ederım .
Cayma bedelin 11 x 49.5(aylık sabit ücretin)=544.5 olacaktır. Öncelikle müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanı ve yaşadığın sorunu anlatmanı tavsiye ederim. Yanlış yönlendirmek istemem. Uzun zaman oldu. Bilgilerim taze olmayabilir. Mevzuatta değişiklik olabilir en temizi Müşteri hizmetlerinden bilgi alman zaten onlar seni kaybetmemek adına yardımcı olmaya çalışacaklardır. Başka operatöre geçeceğim filan dersen yardımcı olurlar kolay gelsin.:)
abi aveada taraftarcelle geçin 20 tl ve üzeri yüklemelerde aylık 2000 dakka taraftarcellilerle konuşmak bedava oluyor
Daha ilk faturan kesilmemiş benim anladığım. 21 Haziran'a kadar zaman var. İyi düşünüp sağlıklı, istediğiniz operatöre geçersiniz. Cayma bedeline takılmanıza gerek kalmıyor sevindirici.:)
kullandıgınız ay kadar olan ındırımler gerı alınır kullanmadıgınız ay degıl vodafone red tarifeleri mantıklı geçişler 59 lira vodafone + ev tel sınırsız 1000 dk 1000 sms 1 gb net 100 cihaz almak isterseniz de 70+30 olur aynı paket aylık 100 tl iphone 4 8 gb verir
Avea süper 2'li tarife kullanıyorum 35 tl lik fatura geliyor.
1000 dk konuşma
4 gb internet
Yanlış bilgi vermiş olabilirim. Fakat arkadaş tarife ya da paket değişikliği yapmıyor, başka bir operatöre geçmek istediği için onu yazdım. Verdiğim bilgide bir yanlışlık varsa özür dilerim.:( En iyisi Müşteri temsilcisine başvurmak tekrarlıyorum. Ya da bulunduğunuz tarifelerin koşulları yazar onlara bakmak. İnternet sitesinden kendi tarifenizin başlığının altında bulabilirsiniz.
vodafone calısanı oldugum ıcın yazdım elımden geldıgınce yardımcı olurum genel anlamda gecıslerde cekmeme sıkıntısı ve faturalarda yuksek gelme sıkayetı alıyorus belkı vodafoneda da oluyodur bılemıcem tabıkı her abonenın sıkayetı farklı ama bazı noktalarda bınadan kaynaklı sıkıntılar oluyor kapsama ekranına bakınca farkedılıyo normalde o adresde 3g var ama bına ıcınde sıkıntı yasanıyor gibi kafanıza hangı paket yatarsa artık
kendimi bildim bileli 532 li hat kullanıyorum yıllardır 150 ile 500 arası ödeme yapıyorum her uyuz olup bayide aldığımda soluğu öyle böyle diyorlar toparlıyorlar 2 ay 130 larda sonra tekrar tavan yapıyor müşteri hizmetlerini arayıp eşşek becermenin bile bir usulu olduğunu bokunu çıkartmamalarını söyledim 545 TL lik faturamı revize edip 243 TL ödettiler ve ben bıktım bu işten tecavüz kaçınılmaz diyorum artık
herkese tesekuur ederım yorumu ıcın evet vodafone nun 59 tl lık tarıfesıne gecmeyı dusunuyorum ınsallah fatura gelmez red classıc olana ama bı yanım da turkcell dıyor