ahaha neler kaçırmışız yaa çalışmaktan hiç bukadar nefret etmemiştim
Printable View
ahaha neler kaçırmışız yaa çalışmaktan hiç bukadar nefret etmemiştim
olum o değilde mustafa o mekanı gece klübü olarak işletse cidden paranın .... koyar mekan efsane olmuştu :D
kısa bir anektod
muştu: kanka bu mekanın alkol ruhsatı varmı ? içerde sigarada içiliyo ?
birsesli: yok valla kanka ne ruhsatı :D
muştu: o redbull kızları bu masaya gelmezse yeminleee ihbar ederim seni :hehe:
3. şişeyi açtırayım dedim bi baktım, herkes dışarda :D hava alıo. Sonra yengenizde ***** ev die tutturdu. Yalnız benim eve bi dönüşüm var yaklaşık 5 dk sonra evdeydim 13 km :D
364 post 7271 görüntüleme ile rekora gidiyoruz 5 günde :)
adi dracıra kafayı taktım partide nasıl kilitlendiysem ona dünya kadar içtim o adi yüzünden kafam kırıldı :D
adamın kafası güzel gidip gelip bana tokat atıyo :D harbi babamdan yemedin o kadar tokatı :D
ıyı eglenmısınız bellı agız tadınız bozulmasın olum mustafa adamın dıbısın helal olsun
saol yusuf abı mangala gelmedin buna gelmedin nezaman geleceksın :)
onurun postundan sonrakı yazısmalar efsane:D uhauhauh yavuz bu hallere duscek adammıydın püüüü (gercı genelde ılk bayılan,ılk ayılan sen oluyosun:D) mustu tehdıt ıyımıs uhauhau
günaydın.....:D
valla aynı durumdayım ben az önce doktor odasına gidip yarım saat kestirdim ama :)
Arkadaş sırf resimler için kapattımğım face'i açıyorum, Emeğinize sağlık,.
xor birazdan bi konu açacak gerçi ama buradan da yazayım
öncelikle böyle güzel bir org. için mustafa kankama
sonra cuma gecesi saat 2,5 a kadar bekleyip bizi karşılayan ve çeşmede evinde misafir eden murat baykal kardeşime
sonra bütün hafta sonu yanımızdan ayrılmayan cumartesi gecesi bizi evinde misafir eden burak serencebey kardeşime
ve izmirli bütün arkadaşlarımıza kardeşlerimize
en çokta 30 yıldır kokoreç yediğimizi sandığımız için bizi uyandıran resmen yağına ekmek banarak yediğimiz kokoreç çi Asım ustaya teşekkür ederiz :hehe:
Ne demek beyler hep gelin :)
Bizde çok eglendik pazar günkü organizasyon olmasaydı daha iyiydi :)
yemin ederim pertim şu anda :)
herşey bir yana balkondaki tavrınızı birde gece donuste korayın gozundeki alka seltzer mutlulugunu hiç unutmiycam ahahaha :D
In God we trust Alka Seltzer :D
O derece alkollü bir gecenin ertesi gününü ancak Alka Seltzer kurtarırdı ve ben her zamanki gibi unutmuştum. Sen evde var dediğinde sayısal'ı bulmuş gibi hissettim kendimi :D
Buarada dönüşte oynadığım sayısal kuponlarına bakınca ve büyük parayı kazanan kişinin kuponu Bornova'dan oynadığını görünce bian yolda kısa süreli şok yaşadık :D neyseki 3 tutturmuşum sadece :p
Muştu ile aynı odada kalan arkadaşlar uyurken yaptığı Remixleri dinledinizmi, Düşmanımın başına vermesin,.
Benide bekleyin :(
repost..
birgun birlikte uyuruz bebegim anlarsin :hehe:
Uyuruz sıkıntı yok :D
http://www.webbikeworld.com/Earplugs...-ear-plugs.jpg
:D :D :D Buda arada denk geldi çok güldüm
http://www.xtremeidiots.com/uploads/...lugs9ce3cc.jpg
Özgürüm bilmezmiyim adam hardcore denilen cinsten, Dedim dünyaya bir daha geldim keşvedilecek neler varmış,
Sonra düşündüm belki istanbulda böyle değildir İzmir havası çarpmıştır diye,.
Tabi yanında böyle bir horlama olunca ne yapacaksın bi süre sonra felsefeye bağlıyorsun,.
Bu arada bizim İzmir dönüşümüzde otobanın kenarında durup pişmaniye aldık,. Sonrasında muştu bir takım hareketler yaptı o mevzuyu anlattımı size,.
Gelemedim yaa uyuz oldum yazin yazin anasini satayim
Mustafa harbi ne güldük ama beyler ortamı anlatayım yol kenarında duram bi araç içinden 5 tane adam iniyor pişmaniye alıyorlar,
15 mt. Arkada yolun kenarında duran siyah camlı bi iveco otobüs var şu servis çeken cinsten bi ara kim kime hatırlamıyorum pişmaniye yedirdi diğeride sağol dadlım diyip karşılık verdi , yola bakerken kafamı bi çevirdim iveconun içi adam dolu bi acayip bakıyorlar dedim yürüyün yürüyün adamız çıkacak :P