alpergti Nickli Üyeden Alıntı gövel mi normal mi? ahahhahahaha tuncerrrrrrrrrrrrr
soneR Nickli Üyeden Alıntı alperle ferite soralım bu kadar yeter mi yoksa cumartesi senden bi ıslatma partisi yapıp mı devamı gelsin tamam müdür uzatma çiftede bi waffle+çay diye anlaştıkya
alpergti Nickli Üyeden Alıntı gövel mi normal mi? gövel yakışır orçuna düz ördegi ne yapsın
egetuning service & performance DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
tunceR Nickli Üyeden Alıntı tamam müdür uzatma çiftede bi waffle+çay diye anlaştıkya hacı okadar wideband bağladık ....bı kumruda bize yaz
alpergti Nickli Üyeden Alıntı gövel mi normal mi? alpeRRR
Ben portakallı ördek istiyorum diyorum anlaşılmadı galibaa kızım sana soyluyorum ........:d
http://i28.tinypic.com/2cx6scg.jpg
E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı hacı okadar wideband bağladık ....bı kumruda bize yaz ayıp ediyon abim sen iste
tunceR Nickli Üyeden Alıntı tamam müdür uzatma çiftede bi waffle+çay diye anlaştıkya cocukmu kandırıyon lan 10 kagıda ıs tamm eglendr adamı eglendr E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı gövel yakışır orçuna düz ördegi ne yapsın abi gövelın anlamı derın ahahahahha
hahahaha Rengı guzel ben yıkadıgım arabaya laf ettırmem!
owww pardon ozaman
orcuns Nickli Üyeden Alıntı Ben portakallı ördek istiyorum diyorum anlaşılmadı galibaa kızım sana soyluyorum ........:d orc nıyet ettın heralde sen
orcuns Nickli Üyeden Alıntı Ben portakallı ördek istiyorum diyorum anlaşılmadı galibaa kızım sana soyluyorum ........:d güvendiğim dağlara kar yağmış...
alpergti Nickli Üyeden Alıntı gövel mi normal mi? ayıp ayıp hıc yakıstıramadım sana
tunceR Nickli Üyeden Alıntı güvendiğim dağlara kar yağmış... öylemi oldu mudur....
feRRo Nickli Üyeden Alıntı orc nıyet ettın heralde sen feritim ne bır kumru yedık ne bır waffel yedık ne baska bır sey sende varmı oyle bır durum?
öyle olmuş baksana neler duyuyorum senden.. ibodan mavişimi dinliyorum şuan...
konu cozuttu
tunceR Nickli Üyeden Alıntı öyle olmuş baksana neler duyuyorum senden.. ibodan mavişimi dinliyorum şuan... gaza gelme müdür alırım gazını sonra
E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı konu cozuttu mustafa abım konunun ıcıne ettık sanırım kusura bakma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları