APPLE iPHONE 4 16 GB CEP TELEFONU - SİYAH GittiGidiyor.com'da #38684099
Sanırım arayanlar vardı şuan satılmamış 13 tane var görünen...sanırım hızlı biter bunlar..ihtiyacı olanlar değerlendirsinler...
Printable View
APPLE iPHONE 4 16 GB CEP TELEFONU - SİYAH GittiGidiyor.com'da #38684099
Sanırım arayanlar vardı şuan satılmamış 13 tane var görünen...sanırım hızlı biter bunlar..ihtiyacı olanlar değerlendirsinler...
bende ıphone 4 almayı planlıyorum.blackberry ıs adamı telefonu gıbı.
ıphone4 ün cekmeme gıbı bı sorunu var dıyolar dogruluk payı var mıdır ?
torch ile ip4 arasında kalmıştım bende, gittim elmada karar kıldım :)
çok iyi bir tercih yapmışım onu anladım.
Bence bb nin ip4 e göre tek üstün yanı, 128bit kripto ile görüşme yapması. Gerçi BTK açıklama yaptı BB kripto ile görüşmüyor diye ama varsa üstün yanı budur.
iphone 4 hemde hiç düşünmeden, bir bb kullanıcısı olarak inanın telefon işinden soğumuş durumdayım.
sahıbınden com da 1400 e sım free cıhazlar satılıyor sıfır ıngıltereden gelme sızce alınır mı ? uluslar arası garantısı 1 yıl ıngılterede 2 yıl garantılı falan yazmıslar burda bı sorun oldugunda tamır vs nasıl oluyor
jaibreak li cihazlardan uzak durun, direk garanti kapsamı dışında, ayrıca uluslar arası garanti için cihazınızı bir apple yetkili servisine götürüp cihazın TR ye distribütör aracılığı ile gelenler le aynı olduğunu onaylatmak gerekiyor diye duydum, jailbreak garantiyi bozuyormuş.
benımde net bılgım yok o yuzden netten okudugum kadarı ıle fıkır edınmeye calısıyorum fabrıka uretımı sım free oldugu jelatınlı sıfır kutusunda yazıyor
2g ve 3g'den sonra bb 9700 bold aldım ve yaklaşık bir ay sonra satıp iPhone 4 aldım.
Eğer dokunmatik ekranla ilgili bir sorunun yoksa ve min 1 gün maksimum 3 gün şarjla hayatımı
sürdürebilirim diyorsan kesinlikle iphone 4 :)
bugun bir sürü turkcell bayi gezdım hıc bırı kontratlı sıstemde ıphone vermıyor.stokları az oldugu ıcın dırek sattıklarını soyledıler.kontratlı alabılecegım bır yer var mı bıldıgınız ?
cumartesı gunu avea kampanyasından bb9780 aldım....benım beklentılerımın cok cok üzerinde ve cok hızlı bir tlf.tavsıye ederım...
BLACKBERRY TORCH 9800 şiddetle tavsiye edilir...
3-4 senedir BB kullaniyordum. iPhone 4 cikti, inanilmaz hosuma gitti, gittim aldim. 3 ay dayanabildim.
Pil omru kisa, dokunmatik ekranda yazi yazmak iskence, oyunlar vs. derseniz onun icin iPad var o yuzden benim telefonum 9780. Cokta memnunum. iPhone pil omrune care bulana kadar almayi dusunmuyorum.
iphon4'ün tek eksiği flash olmaması bana göre.
Bazen çok ihtiyaç duyuyorum internette video için değil ama biyerin adresi vs lazım oldumu ve site flash'sa göremiyorum
Arkadasim 1500 e 32 gb unlock iphone4 aldi.iyi guzelde ekran kalitesine alisamadim galaxy s ten sonra :)